Het verhaal van Colin - applicatiebeheerder

Welkom bij Ambiq. Kijk voor alle vacatures van Ambiq op www.werkenbijambiq.nl 
Het verhaal van Colin, applicatiebeheerder op het bedrijfsbureau in Hengelo.

"Ambiq is een flexibele, informele en laagdrempelige organisatie. Tussen de verschillende afdelingen is er sprake van korte lijnen en in geval van een vraag kan je altijd snel terecht bij je collega die jou dan ook graag wilt helpen. Het is een organisatie die zichzelf continu wil verbeteren en wil investeren in haar medewerkers en cliënten zodat zij steeds het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Ambiq is een organisatie die met je wilt meedenken en ook open staat voor verandering. Dit maakt het werken bij Ambiq zo leuk!"

Alitjd in ontwikkeling
"De zorg, ICT en Ambiq zijn continu in ontwikkeling waarbij applicatiebeheer fungeert als spil tussen de applicaties, de techniek en de gebruiker. Hierbij houd ik mij als applicatiebeheer bezig met de continuïteit, betrouwbaarheid en doorontwikkeling van de applicaties en het trainen van gebruikers.

Vanuit mijn functie ben ik werkzaam bij de afdeling bedrijfsbureau die als spil fungeert tussen de cliënt en het primair proces. Er komen verschillende afdelingen bij elkaar. We zijn ondersteunend aan de zorg en ons doel is om de processen en werkzaamheden voor de hulpverleners efficiënter en effectiever te laten verlopen zodat zij tijd hebben met datgene wat zij het liefst doen en dat is het behandelen of begeleiden van cliënten."

Kijk voor alle vacatures van Ambiq op www.werkenbijambiq.nl 

  • Heidi Kluin (STA!) over de Nationale dag van het Onderwijs

  • Anita Schemmekes nieuwe bestuurder Ambiq