Clientenraad en vertrouwenspersoon

De cliëntenraad is er voor vragen en ideeën van cliënten en ouders/verzorgers. We horen graag hoe we jou en anderen nog beter kunnen helpen. Heb je daar een idee over? Dan kun je bij de cliëntenraad terecht. De cliëntenraad luistert naar kinderen, (jong)volwassenen en ouders en gaat hierover in gesprek met de raad van bestuur. Geen onderwerp is te gek, alles mag aan bod komen.

Cliëntenraad weet wat er speelt
Een cliëntenraad staat dichtbij de mensen. Daarom hebben we een cliëntenraad voor elke regio waar Ambiq werkt. Daarnaast is er de centrale cliëntenraad, waar vertegenwoordigers uit de regioraden in zitten.

Heb je een vraag of idee voor de cliëntenraad?
Bel met Francis Jansink, clientvertrouwenspersoon, op nummer 06 – 1410 5766. Jij en/of je ouders kunnen ook deelnemen in de cliëntenraad, of gewoon een keer aanschuiven. 

Vertrouwenspersoon om overal over te praten
Wil je eens met iemand anders praten dan de pedagogisch medewerker of behandelaar? Ook dan kun je terecht bij Francis Jansink. Zij is onze cliëntvertrouwenspersoon en zoals de naam al aangeeft kun je met haar in vertrouwen overal over praten. Bel haar via 06 – 1410 5766 of vul het formulier in.

Heb je een idee hoe we jou en anderen nog beter kunnen helpen? Vertel de cliëntenraad erover! Voor al jouw vragen en ideeën. Neem contact op of doe mee.


  • “Waanzinnig om te werken met jongeren”

  • ProbeerService: zorgtechnologie binnen handbereik