Online hulp

Bij Ambiq werk je digitaal aan jouw behandeldoelen. Want online werkt sneller.
Tijdens een therapiesessie kan jouw therapeut gebruik maken van Virtual Reality.
 

Online hulp met Jouw Omgeving

Met Jouw Omgeving kun je via het internet werken aan jouw behandeldoelen, in je eigen tempo. Je kunt ook heel gemakkelijk contact hebben met je behandelaar of begeleider. Met Jouw Omgeving kun je op een veilige manier chatten, berichten versturen en nog veel meer. Je kunt ook je ouders mee laten kijken, zodat ze zien aan welke doelen je werkt, zodat zij jou daar bij kunnen helpen.
 
Wij vinden het heel logisch dat we je niet alleen persoonlijk, maar ook online ondersteunen. Bij Ambiq zien we hoe fijn jongeren en (jong)volwassenen het vinden om met Jouw Omgeving te werken. Je kunt er altijd op inloggen en je kunt ook je ouders of andere mensen laten meekijken.
 
Jongeren maken veel gebruik van de berichtenmodule, dagboekfavorieten en chatfuncties. Ouders worden nog meer betrokken bij het behandeltraject en er is meer interactie.

Lees hier het ervaringsverhaal van Patrick 'Zonder Jouw Omgeving wordt het een levenloze boel'.
 

Virtual Reality

Met een VR bril op kun je je angsten overwinnen. Doordat je een angstige situatie in een veilige omgeving beleeft. Door herhaling wen je aan de angstige situatie. Wanneer het dan in het echt gebeurd, ben je niet bang meer, je hebt immers met je therapeut geoefend wat je dan moet doen.

 
naar jouw omgeving