Archief van januari 2021

Hier vind je ons nieuws, onze verhalen en kennis over licht verstandelijke beperkingen

 1. 10 jaar Ambiq: Lisa te Riele en Anne te Riele  Lisa en Anne, twee zussen die allebei werken bij Ambiq. Lisa is nu ongeveer zeven maanden werkzaam bij Ambiq als pedagogisch medewerker in Hengelo. Anne loopt sinds begin november 2020 stage op de communicatieafdeling. Een interview met beide zussen over hun ervaringen bij Ambiq.
   
 2. “Iedereen moet zich hier welkom voelen”  Christa ten Kleij werkt 12,5 jaar bij Ambiq op het secretariaat RVE Noord/Midden. Daarnaast ondersteunt ze de clustermanager. Ze begon op De Eik (voorganger van Ambiq) op de Manegestraat, maar inmiddels werkt ze op de poli in Deventer. Een interview met, zoals ze zelf zegt, de helft van het welkomstcomité van Ambiq in Deventer: “Iedereen moet zich hier welkom voelen”. 
 3. Cliënten beoordelen Ambiq met een 8,6  In 2020 hebben cliënten Ambiq op Zorgkaart Nederland het cijfer 8,6 gegeven. Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de gezondheidszorg in Nederland waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar.