Filemon Wesselink spreker op Interaqtie 2019Wij organiseren voor de derde keer het symposium Interaqtie: vanuit samenwerking naar nieuwe perspectieven. Dit doen we mét en vóór ketenpartners over nieuwe ontwikkelingen in de zorg. We zijn trots dat een van de sprekers Filemon Wesselink is: onder andere bekend van het tv-programma 'Het is hier autistisch'.
Naast Filemon Wesselink zijn er ook bijdragen van vooraanstaande sprekers: Verder komen in de workshops de vele samenwerkingen met andere zorginstellingen, onderwijs, gemeenten en andere partners van Ambiq aan bod.

Nieuwe perspectieven
Ambiq werkt samen met veel partijen (zorginstellingen, onderwijs, innovatieve bedrijven, kennis- en onderzoeksinstituten) aan het voortdurend verbeteren en vernieuwen van de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Samenwerking levert nieuwe perspectieven, inzichten en behandelmethoden. In dit symposium presenteren wij met onze ketenpartners vol trots deze nieuwste ontwikkelingen.

Datum, tijd, plaats
Interaqtie 2019 zal plaatsvinden op 4 april 2019 van 09:00u tot maximaal 17:00u. Locatie: het Van der Valk Hotel in Zwolle!

Noteer de datum alvast in de agenda! In de komende weken plaatsen we meer informatie over het programma.