Geannuleerd: ‘Speeddates to go’

Update: wegens het Coronavirus gaan de 'speeddates to go' niet door. Heb je interesse in een baan bij Ambiq of in de zorg? Neem dan contact op met collega Jos Otter (P&O-adviseur) via j.otter@ambiq.nl 

Ambiq organiseert tijdens de Ontdekdezorg week 2020 zogenoemde ‘speeddates to go’ bij  Coffee Industry in Hengelo en Goede Smaaq in Hoogeveen. Op dinsdag 17 en donderdag 19 maart kunnen potentiële nieuwe (zorg)medewerkers langskomen voor een kopje koffie en een gesprek met een medewerker van Ambiq om te praten over een mogelijke carrière bij de zorgorganisatie. 

“Je kent het wel: je stapt de trein of auto uit en haalt nog even snel een koffie voordat je naar je afspraak of de stad in gaat. Bij Ambiq combineren we dit: in een tijdsbestek van ongeveer 5 minuten kan je in gesprek met een vakkundige medewerker die je meer kan vertellen over het werken in de zorg. De koffie staat natuurlijk voor hen klaar!” aldus Niels Schepers van Ambiq. Ambiq hoopt dat bezoekers aan de ‘speeddates to go’ naar huis gaan met nieuwe ideeën, praktische tips en energie voor hun zoektocht naar werken in de zorg. 

De ‘speeddates to go’ zijn onderdeel van de arbeidsmarktcampagne ‘Welkom bij Ambiq’. “Door persoonlijke, authentieke en ongesleutelde verhalen over het werken bij Ambiq naar buiten te brengen, hopen we een reëel inkijkje te geven in onze organisatie,” geeft Niels Schepers aan. “Wij hebben voor deze aanpak gekozen, omdat onze medewerkers zelf het beste kunnen vertellen hoe wij werken en waarom iemand bij Ambiq zou kunnen passen (of niet).” 

Ambiq biedt begeleiding en behandeling aan kinderen en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking.

Data en tijden
Hengelo: dinsdag 17 maart om 10:00 uur en om 15:00 uur bij Coffee Industry (Stationsplein 71) in Hengelo.
Hoogeveen: donderdag 19 maart om 10:00 bij Goede Smaaq (Schutstraat 39) in Hoogeveen.