Maak kennis met Ambiq tijdens onze speeddatedag!​​Op donderdag 28 oktober organiseert Ambiq twee speeddates op de Zeer Intensieve Behandelgroep (ZIB) aan de Voltastraat 4c in Hoogeveen. Potentiële nieuwe (zorg)medewerkers kunnen langskomen voor een kopje koffie en kunnen in gesprek met één van onze medewerkers over een mogelijke carrière bij onze zorgorganisatie.
Op de Zeer Intensieve Behandelgroep geven pedagogisch medewerkers in samenwerking met gedragswetenschappers en clustermanagers behandeling aan jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende (gedrags)problematiek. Werken op deze locatie is uitdagend, pittig en geen moment saai. Samen met je collega’s geef je uitvoering aan de vastgestelde behandeling. Dit vraagt geduld, doorzettingsvermogen, creativiteit en een behoorlijke portie zelfstandigheid.

Sacha is één van onze pedagogische medewerkers op de Zeer Intensieve Behandelgroep en werkt daar nu ongeveer 3,5 jaar. Ben je benieuwd hoe een dag eruit ziet op de ZIB? Lees hier hoe een dag in het leven van Sacha eruit ziet.
 
Ben je nieuwsgierig of wil je graag meer weten over het werken op een Zeer Intensieve Behandelgroep? Meld je aan voor de speeddate!

Wanneer: donderdag 28 oktober. Er zijn twee inloopmomenten wanneer je langs kunt komen:
  • Van 11.00 tot 12.30 uur
  • Van 15.30 tot 17.00 uur
Waar: Voltastraat 4C in Hoogeveen

Aanmelden
Meld je aan door een mailtje te sturen naar secretariaatpeno@ambiq.nl met het gewenste tijdstip of door te bellen met 088 777 6006.
 
We zien je graag op 28 oktober!