Ouder-Kind behandelhuis komt naar Assen

Op 30 januari 2018 gaat het Ouder- kind behandelhuis(OKB) verhuizen naar de Stedegroen 15 in Assen. Voorheen zat deze groep aan Bethesdastraat 61 in Hoogeveen. In het Ouder-kind behandelhuis krijgen (nieuwbakken) ouders en hun baby'tje 24 uur per dag professionale begeleiding zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot goede ouders, die hun eigen keuzes kunnen maken
Ambiq heeft voor deze locatie gekozen omdat Assen voor ons als gezinscentrum fungeert met onder andere twee gezinshuizen, het ouder-kind behandelhuis en begeleid wonen voor (jonge) gezinnen met ambulante ondersteuning. Op deze manier kunnen deze verschillende vormen van behandeling rondom gezinnen elkaar makkelijk aanvullen en opvolgen.

Inmiddels is er tijdens het inloopmoment op 23 januari jl al kennis gemaakt met de toekomstige buren en andere zorgorganisaties, dit was erg nuttig en plezierig.

Ambiq is al lange tijd actief in de gemeente Assen met o.a. een ambulant team, gezinshuizen, ouder-kind behandeling, naschoolse dagbehandeling, diverse vormen van therapie en ook  volwassenenzorg.