Ruimte, rust en hartelijkheid

​Geen ontkomen aan vandaag op de Schutstraat in Hoogeveen! Overal hingen oranje/zwarte ballonnen aan de lantaarnpalen langs de straat.... Ergens was er feest en de meest nieuwsgierigen deden een poging te achterhalen wat hier de betekenis van was.
Een kwestie van volgen om bij één van de ingangen aan te komen en je te laten overrompelen door het mooie interieur en de mooie mensen in het mooie zwart met de oranje belettering..... Goede Smaaq!

Ruimte, rust en hartelijkheid is de eerste indruk. "Goed voor elkaar en mooi!", waren de volgende gedachtes die door mijn brein stroomden. Hier is aandacht besteed om de concurrentie aan te durven gaan met al het chique wat er al bestaat in Hoogeveen. Hier komen klanten op af!

Wie er komt en goed rond kijkt, ziet ook de geraffineerd mooi gemaakte spulletjes door de deelnemers van de dagbesteding De Zuideropgaande, die er tentoongesteld staan. En durf ook wat verder te lopen om een kijkje te nemen bij het gezellige winkeltje met tweedehands merkkleding.

Goede Smaaq, een opleidingscentrum voor jongeren tussen de 16 - 23 jaar met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Waar leer- en werkmogelijkheden gecreëerd worden in een geweldige ambiance.

Waar met passie gesproken wordt over de mogelijkheden en de samenwerking met scholen en ondernemers in de omgeving, die gepast onderwijs proberen te bieden en waar jongeren door kunnen stromen naar die echte arbeidsmarkt.

Ik geloof in de bezieling en de professionele aanpak van deze onderneming. Want even een blik op één van de eerste werknemers die daar in hetzelfde tenue rondloopt als een ieder ander, ziet eruit alsof hij daar al jaren rond loopt, hard werkt, net zo trots is en bij de mooie ambiance past.

Ons team zal er zeker aandoen om een werklunch te verorberen! Kunnen we alvast reserveren? Het zal druk worden! Bd@Ambiq

Meer blogs lees je op onze Facebookpagina of op de pagina social media op deze website.