​Zorg & Welzijn Beurs: ook voor u!In de landelijke Week van de Zorg en Welzijn vindt op donderdag 14 maart de allereerste Zorg en Welzijn beurs: Hoogeveen zorgt! plaats in de Tamboer van Hoogveen. Bent u benieuwd wat Hoogeveen en Ambiq u te bieden heeft, kom dan donderdag 14 maart naar de Tamboer in Hoogeveen. 
Op deze beurs ontmoet u meer dan 40 zorgprofessionals uit de reguliere en complementaire zorg, waaronder die van Ambiq. Ook kunt u kennismaken met diverse andere (zorg)instellingen en organisaties. De entree is gratis!

De beurs richt zich voornamelijk op zoveel mogelijk direct contact: je kunt dan ook met diverse vragen terecht bij de standhouders. Er is een breed aanbod, welke aan de hand van vijf thema’s zijn ingedeeld:
  • Zorg en Welzijn
  • Beauty en Wellness
  • Sport en vrije tijd
  • Leren en werken
  • Wonen en leven
Ambiq zal deelnemen aan het thema ‘Zorg en Welzijn’. De diversiteit in het aanbod geeft u een mooi beeld van de mogelijkheden welke er zijn in de regio Hoogeveen / De Wolden. Daarnaast krijgt u inzicht in het brede aanbod van Ambiq. 

De organisatie ligt in handen van het Platform Zorg & Welzijn, een netwerk voor zorgprofessionals / therapeuten uit de reguliere en complementaire zorg. Mede door het organiseren van diverse activiteiten wil zij de verbinding tussen beide zorg aanbieders tot stand brengen. Daarnaast wil het Platform u informeren over het brede aanbod van zorg aanbieders, zodat u als hulpvrager, uit de gemeente Hoogeveen en omgeving de weg weet te vinden naar de diverse (maatschappelijke) zorg, hulp- en dienstverleners. 

De Zorg & Welzijn Beurs: Hoogeveen Zorgt is dan ook voor iedereen, voor jong en oud! Dus óók voor U!