Werken bij Ambiq

Kom werken bij Ambiq 
Werken bij Ambiq betekent dat je LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijke toekomst. Dat doen we door antwoord te geven op elke hulpvraag die kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking met bijkomende problematiek – en hun ouders/verzorgers - aan ons voorleggen. Om voorop te blijven lopen in ons werkgebied, doen we veel eigen onderzoek en ontwikkelen we nieuwe behandelvormen en methodes. Met onze ‘Strategische visie 2020’ zetten we sterk in op ambulante en online hulpverlening. Kom ook bij ons werken!
 
Bekijk onze vacatures
Hieronder vind je een overzicht van onze vacatures. Staat jouw baan er niet bij, maar wil je wel graag bij ons aan de slag? Meld je dan aan voor onze jobalert van Zorgselect (voor Overijssel) of Zorgplein Noord (voor Drenthe). Je krijgt dan elke Ambiq-vacature die aansluit bij jouw profiel in je mailbox.
Dankzij de aanmeldprocedure van Zorgselect en Zorgplein Noord is het niet nodig om (open) sollicitatiebrieven te sturen. 
 
Vragen over vacatures
Heb je een vraag over een van onze vacatures? Dan kun je bellen of mailen met de contactpersoon die bij de functie staat vermeld.