Stages of afstuderen

Stage bij Ambiq (Hbo en Wo)
Zoek jij een leerzame stageplek op het gebied van hulpverlening aan mensen met een LVB? Dan moet je bij ons zijn! Ambiq is de expert in het ondersteunen van kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking. We helpen cliënten op weg naar een zo zelfstandig mogelijk leven, door gerichte behandeling en/of ondersteuning te bieden. Ontwikkel jezelf door samen te werken met onze LVB-specialisten, van groepsleiders tot ambulant medewerkers.

Afstuderen bij Ambiq (Hbo en Wo) 
Zoek jij een afstudeeropdracht binnen de hulpverlening? Wij bieden Hbo en Wo-studenten de kans om mee te werken aan (effect)onderzoek naar bestaande en nieuwe behandelvormen. Ambiq is de expert in het ondersteunen van kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking. We helpen cliënten op weg naar een zo zelfstandig mogelijk leven, door gerichte behandeling en/of ondersteuning te bieden. Daarin lopen we voorop en werken we samen met veel gerenommeerde instanties, zoals de Vrije Universiteit Amsterdam, Rijks Universiteit Groningen, Universiteit Twente en Radboud Universiteit.
 
The perfect match
De stagiair van nu is de medewerker van de toekomst en wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Als jij aan het volgende profiel voldoet, ontvangen we heel graag jouw sollicitatie:
  • Je bent een enthousiaste en gemotiveerde BOL/voltijd Mbo 4, Hbo of Wo-student.
  • Je zoekt een stageplaats als groepsleider of ambulant begeleider (hier zijn veruit de meeste plekken voor beschikbaar).
  • Je zoekt een stageplaats voor een ondersteunende dienst, zoals therapie, facilitair, gedragswetenschap, PO&O, communicatie, management et cetera (hier is een beperkt aantal plaatsen voor beschikbaar).
  • Je gaat bij voorkeur je jaarstage in, maar ook voor kortere periodes kun je je aanmelden.
  • Je volgt de minor om je te verdiepen in de praktijk van hulpverlening aan mensen met een LVB en wilt het leren van een zeer ervaren zorgorganisatie voor LVB cliënten!
 
Solliciteren
Je kunt solliciteren via het onderstaande sollicatitieformulier. Vul je gegevens volledig in en stuur je motivatie en cv mee. Als wij je sollicitatie goed ontvangen krijg je een bevestiging per mail. Daarna:
  • Plaatsen we jouw stageverzoek als advertentie op ons (interne) digitale studentenprikbord Interaqt.
  • Alle medewerkers kunnen relevante informatie over jou bekijken, waarbij persoonlijke gegevens niet zichtbaar zijn.
  • Je stageverzoek blijft drie maanden op Interaqt staan. Als er in die periode een passende stageplaats beschikbaar is, nodigen we jou uit voor een gesprek.
Hebben we na die drie maanden geen plek voor je dan verwijderen we je stageverzoek. Past jouw stageverzoek niet bij onze organisatie, dan krijg je daar direct bericht van. 

Sollicitatieformulier