Vrijwilligers

Onze vrijwilligers maken een groot verschil


Wij gunnen onze cliënten het allerbeste. En dankzij onze vrijwilligers krijgen zij niet alleen de beste behandeling en/of begeleiding, maar ook de extra’s die het leven kleur geven. Zoals de mogelijkheid om een sport te beoefenen of een hobby op te pakken. De kans om een gewoon leven te leiden met alles wat daarbij hoort, want onze cliënten willen zich zo graag ‘gewoon’ voelen. 
 

Welkom!

Bent u ouder dan achttien en zoekt u een leuke en betekenisvolle tijdsbesteding met jonge mensen? Dan maken we heel graag kennis! Onze doelgroep bestaat uit kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Affiniteit met deze doelgroep is een pre, maar geen vereiste. We kijken in overleg met u welke werkzaamheden passen bij uw interesses en vaardigheden.
 

Verklaring van goed gedrag

Het enige wat we van u vragen is een actuele verklaring van goed gedrag. Deze kunt u opvragen bij uw gemeente en wij vergoeden natuurlijk de kosten.
 

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligersvacatures - ook als er niet direct iets bijstaat dat bij u past, willen we u graag ontmoeten. U kunt  uw gegevens doorsturen via het onderstaande formulier ‘aanmelding vrijwilligers’. Als we uw gegevens hebben ontvangen nemen we z.s.m. contact op voor een kennismakingsgesprek.
 

Ervaringsverhaal van Ingrid Weda, clustermanager

‘Onze vrijwilligers zijn enthousiast om iets voor de maatschappij te betekenen. Wij prijzen onszelf gelukkig dat ze hun oog op onze organisatie hebben laten vallen. Het is mooi om te zien hoe zij hun rol oppakken en betrokkenheid tonen bij de kinderen en ouders. Volgens de vrijwilligers is het een hele dankbare taak, volgens onze cliënten zijn zij hele aardige mensen en volgens de medewerkers zijn ze een erg waardevolle aanwinst voor het hele behandelsysteem!’ 
 

Vrijwilligersvacature: Vervoer

Aanmelding vrijwilliger