Volwassenenzorg Erve ‘t Middelhoes

St. Isodorushoeveweg, Rietmolen

St. Isodorushoeveweg 6, 7165 AT Rietmolen
Telefoonnummer is 088 777 6128

Capaciteit: 19 bewoners

Erve ’t Middelhoes is acht jaar geleden gestart. De mannen en vrouwen die bij ons wonen variëren in leeftijd van 18 tot 40 jaar. We hebben in totaal 19 wooneenheden, waarvan veertien kamers met eigen woon/slaapkamer, douche en toilet, en vijf appartementen waar ook een keukenvoorziening is.
Onze dagbesteding bestaat uit verschillende afdelingen, zoals een houtwerkplaats, een atelier, een metaalafdeling en een tuinploeg waarmee we bos- en tuinonderhoud verrichten. Daarnaast doen we kleine aantallen productiewerk in opdracht.

In april 2015 werd de werkplaats op Erve ’t Middelhoes in Rietmolen volledig in de as gelegd. We begonnen zo snel mogelijk met het herbouwen en kozen voor een originele ‘boerenschuur’. Inmiddels (dec. 2016) is het werk zo ver gevorderd dat we al in de schuur aan de slag kunnen. Het gebruiksklaar maken van de verschillende afdelingen – zoals de houtwerkplaats en de dierenverblijven – was een nieuwe taak, waar onze bewoners zich vol energie op hebben gestort. De autowerkplaats, waar we crossauto’s in elkaar zetten en gereed maken voor het crossen, is ook bijna klaar, al zijn we nog hard op zoek naar een brug. Het volgende project is het herinrichten van onze muziek- en fitnessruimtes.

Vragen en aanmelden
Bel of mail ons gerust voor meer informatie: info@ambiq.nl / 088 – 777 6000. Aanmelden kan via intake@ambiq.nl, of telefonisch via 088 - 777 6000.
  • Vlaggensysteem op een bordje: “Werken vanuit behandeling is ook werken aan de achterkant van het probleem.”

  • De dag van Sacha als pedagogisch medewerker bij de Zeer Intensieve Behandelgroep (ZIB)

  • Maak kennis met Ambiq tijdens onze speeddatedag!