Vertrouwen in de zorgverlenerE-health is een groot thema binnen Ambiq. Wij zijn er voor mensen van alle leeftijden en willen hen helpen op een passende manier. Voor jongeren en (jong)volwassenen gebeurt dat steeds meer online. We merken dat deze vormen van e-health de betrokkenheid van cliënten bij de hulpverlening enorm versterken.
 
Voor onze zorgprofessionals is de regelruimte binnen Ambiq heel belangrijk. Daarmee geven we de vrijheid voor persoonlijke details. De zorgprofessional leert zo’n cliënt kennen en kan als geen ander inschatten wat bij die persoon goed werkt.

Ambiq werkt volgens de cao gehandicaptenzorg. Medewerkers kunnen hierin diensten aanschaffen met belastingvoordeel (fiets, tablet of sportabonnement). Vanuit de cao bieden we een eindejaarsuitkering van 7,05%, en bouwt iedereen jaarlijks PBL-uren op: het Persoonlijk Budget Levensfase. Dit zijn extra uren, naast de vaste vier weken vrij per jaar. Iedereen kan met deze uren doen wat ze willen. Vrij nemen, uit laten betalen, of opsparen voor een wereldreis over een paar jaar!
  • Heidi Kluin (STA!) over de Nationale dag van het Onderwijs

  • Anita Schemmekes nieuwe bestuurder Ambiq