Swipe

Weet jij nieuw talent te vinden? Zorg jij ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek komen? Kom dan ons team versterken als recruiter bij Ambiq.

Dit bieden wij jou 

Bij Ambiq geloven we dat je vooral moet kunnen doen wat je leuk vindt, niet alleen wat je geleerd hebt. We vertrouwen daarbij op jouw kennis en ervaring. De vacature van recruiter is een nieuwe functie, daarom willen we je ruimte geven om zelf vorm te geven aan deze functie. Cursussen volgen, passend binnen onze zorglijnen zijn vanzelfsprekend binnen Ambiq. 

 • Een warm welkom: de werkplek waar jij mag zijn wie je bent en jij je zo snel mogelijk thuis voelt;
 • Een uitdagende werkomgeving in een betrokken en professionele werksfeer met een hecht en specialistisch team;
 • Een organisatie waar hybride werken van toepassing is, waardoor, indien de situatie het toelaat, je flexibel je werklocatie kunt bepalen;
 • Een jaarcontract. Het uitgangspunt is dat we na één jaar samenwerking overgaan tot een vaste aanstelling. We zoeken naar een collega die zich voor langere tijd aan ons willen verbinden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering en een uitruilsysteem, zodat je financieel voordelig een fiets, computer, telefoon of sportbenodigdheden kunt aankopen;
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Salaris FWG 50 minimaal € 2.986, - en maximaal € 4.264, - bruto op basis van 36 uur per week conform CAO gehandicaptenzorg;
 • Reiskostenvergoeding;
 • En een thuiswerkvergoeding.

Aandacht voor jou en je ontwikkeling: wij vinden jouw passie(s) en jouw talenten erg belangrijk. Daarom willen wij dat jij het beste uit jezelf kunt halen en ondersteunen we jou in je verdere ontwikkeling. We kijken samen naar jouw passies, wensen en groei ambities zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jij de recruiter kunt worden, die je graag wilt worden! 

Functieomschrijving 

Jij wordt onze specialist als het gaat om het werven van nieuwe collega’s, dit doe je samen met het team PO&O, team communicatie en de leidinggevenden. Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces vanaf het uitvragen van de vacaturebehoefte bij de leidinggevende tot het vinden en aannemen van de juiste kandidaten. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over de wervingsstrategie. Je gaat actief kandidaten werven en benaderen op verschillende manieren: LinkedIn, eigen netwerk, banenmarkten/jobbeurzen, scholen, campagnes, searchen en job boards. Onze afdeling communicatie & PO&O adviseurs ondersteunen je bij het wervingsproces.

Als recruiter is het belangrijk dat je weet wat de verschillende functies binnen Ambiq inhouden en welk kandidatenprofiel daar goed bij aan sluit.

Daarnaast is het belangrijk dat je weet wat de achtergrond is van de potentiële kandidaten, wat drijft deze mensen om te werken, wat zijn hun interesses? Waar werven we deze kandidaten het beste en op welke manier? Als recruiter verdiep jij je in al deze vragen en daardoor weet je precies wat gedaan moet worden om de juiste talenten aan te trekken en aan banen van Ambiq te koppelen. Je maakt écht de verbinding met mensen en maakt hen blij met een nieuwe baan.

Met onze medewerkers van afdeling communicatie werk je nauw samen op het gebied van employer branding en het opstellen en plaatsen van de vacatures. Je denkt mee over het profiel voor de nieuwe medewerk(st)er en de vacaturetekst in samenwerking met afdeling communicatie, de leidinggevende en het team waar de vacature vrij is gekomen.
Samen met afdeling communicatie denk je ook mee over de manier hoe we de vacature in de markt gaan zetten, op welke verschillende wervingskanalen we de vacatures gaan plaatsen en welke promotiecampagnes ingezet gaan worden met een daaraan gekoppeld budget.

Wanneer er kandidaten zijn gevonden, onderhoud jij het eerste contact met kandidaten en coördineer jij het werving en selectieproces. Dit houdt in: telefonische screening, eventueel kennismakingsgesprekken voeren, contact hebben en onderhouden met kandidaten, voorstelprofielen schrijven en het monitoren en zorgdragen voor opvolging van het proces per kandidaat.

Jouw profiel 

Behalve relevante ervaring en opleiding, verwachten we vooral dat je enthousiasme én hart voor de medewerkers en potentiële medewerkers meebrengt.
 
Verder vragen we van jou 

 • Dat je het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de zorg;
 • Je bent gericht op samenwerking met je collega’s en werkt vanuit de overtuiging dat jullie elkaar kunnen versterken;
 • Je bent goed op de hoogte van de arbeidsmarkt;
 • Je werkt graag samen met collega’s om wervingsbehoeftes te identificeren en strategieën te ontwikkelen om talent aan te trekken;
 • Je geeft adviezen over hoe wij sneller en effectiever medewerkers kunnen aantrekken;
 • Een afgeronde beroepsgerichte opleiding op Hbo-niveau, in de richting van HRM, commerciële economie, communicatie of andere relevante opleiding;
 • Minimaal 3 jaar recruitmentervaring;
 • Je werkt voornamelijk op het hoofdkantoor in Hengelo. Daarnaast ben je bereid om en heb je de mogelijkheid om af en toe te reizen naar onze andere locatie in de regio’s Noord/Midden en IJsselland;
 • En een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Daarnaast kan het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure zijn.

Herken jij jezelf hierin? Dan zie wij graag je sollicitatie tegemoet!

Ambiq als organisatie 

Als dé specialist LVB maken wij het verschil! 
Wij zijn dé specialist en expert op het gebied van licht verstandelijke beperking (LVB) voor kinderen, jongeren en volwassenen in Noord- en Oost-Nederland.

Bij Ambiq werk je samen met het gehele team aan hetzelfde doel: mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problemen helpen om een volwaardige plaats in de samenleving te krijgen, waarbij ze zo zelfstandig mogelijk kunnen zijn.

Wij geloven dat ieder kind recht heeft om op te groeien in een gezin en dat iedere jongere zich kan ontwikkelen tot wie hij/zij wil zijn. Voor elke volwassenen willen we een veilige en prettige woon- en werkomgeving, zodat iedereen een zo zelfredzaam mogelijk leven kan leiden en een eigen plek kan vinden in de maatschappij.

Ambiq heeft drie expertthema’s: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Kijk op onze website, Facebook of LinkedIn, onder ‘’Werken bij Ambiq’’ om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie: www.ambiq.nl/werken-bi

Team Ambiq

In deze functie ben je onderdeel van de afdeling PO&O en werk je daarnaast samen met afdeling Communicatie. Onze PO&O afdeling bestaat uit elf medewerkers. Een Interim PO&O manager, drie PO&O adviseurs, drie medewerkers PO&O, een praktijkopleider, een opleidingscoördinator, een opleidingsadviseur en een PO&O adviseur in opleiding.

De afdeling Communicatie bestaat uit drie medewerkers. Een marketing en communicatiespecialist, een communicatieadviseur en een communicatiemedewerker.

Ben je enthousiast of wil je meer weten? 

Ben je enthousiast en wil je onderdeel gaan uitmaken van het PO&O team van Ambiq? Wil je samen het verschil gaan maken voor de medewerkers en potentiële medewerkers? Reageer dan zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met Marlies Nijman, Interim HR manager bij Ambiq. Je kunt Marlies telefonisch bereiken via 06 25 11 31 08 of per e-mail via m.nijman@ambiq.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Ambiq

Wij zijn Ambiq, een orthopedagogisch behandelcentrum. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. 

De doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en de daarbij horende vraagstukken, groeit. Bij Ambiq hebben we veel kennis over en ervaring met deze (vaak) complexe vraagstukken. Onze ambitie is om dé specialist LVB te zijn. Onze expertthema’s zijn: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Onze locaties Benieuwd naar de locatie(s) waar je gaat werken?
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer