Swipe

Pedagogisch medewerker J-SGLVB

Ben jij maatschappelijk betrokken en werk je vanuit je hart met en voor mensen met een licht verstandelijke beperking? Ben je bevlogen en word je geprikkeld door complexe zorgvragen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker werk je op onze specialistische groep voor kinderen met een J-SGLVB. Je bent verantwoordelijk voor de directe uitvoer van behandeling, begeleiding, verzorging en opvoeding van jongeren met een licht verstandelijke beperking en ernstige dragsproblematiek.

Je werkt in teamverband met team van 8 collega’s en wordt ondersteund en begeleid door een clustermanager, gedragswetenschappers en therapeuten. Je ontvangt directe leiding van de clustermanager en inhoudelijke richtlijnen en aanwijzingen van de gedragswetenschapper.

Samen met jouw collega’s zorg je voor een leefklimaat, waarin jongeren minder problemen ervaren, zich sterker voelen en meer vaardigheden leren. Het doel is een zo zelfstandig mogelijk leven!

Wat vragen wij?

Jij bent betrokken, vakkundig en toekomstgericht. Je staat stevig in je schoenen en denkt en handelt vanuit een professionele werkhouding. Je beschikt over een grote mate van flexibiliteit en hebt affiniteit met de doelgroep. Je begrijpt wat een opname betekent voor een jongere en het gezin en weet dat het belangrijk is om achter het gedrag van de client te kijken. Daarnaast beschik je over:

 • Afgeronde beroepsgerichte hbo-opleiding
 • Een SKJ-registratie jeugd- en gezinsprofessional (https://skjeugd.nl/professionals/)
 • Specifieke kennis van en aantoonbare werkervaring met de doelgroep

Inschaling

Salaris conform de cao Gehandicaptenzorg FWG 45.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende werkomgeving in een betrokken en professionele werksfeer.
 • Een dienstverband van 32 uur per week.
 • Een jaarcontract. Het uitgangspunt is dat we na één jaar samenwerking overgaan tot een vaste aanstelling. We zoeken naar collega’s die zich voor langere tijd aan ons willen verbinden.
 • Salaris conform de cao Gehandicaptenzorg FWG 45.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering en een uitruilsysteem, zodat je financieel voordeling een fiets, computer, telefoon of sportbenodigdheden kunt aankopen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Aandacht voor jou en je ontwikkeling: wij willen dat jij het beste uit jezelf kunt halen en ondersteunen in je verdere ontwikkeling voor wat betreft kennis en kunde.
 • Een warm welkom: we willen dat jij je zo goed en zo snel mogelijk thuis voelt bij ons.

Belangrijk om te weten

 • Onderdeel van de aanstellingsprocedure en voorwaarde voor indiensttreding, is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

Sollicitatieprocedure

Ben jij net zo enthousiast als wij? Reageer dan direct!

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Caspar Warnawa via telefoonnummer 088-7776000.

Voor deze vacature wordt geen sluitingstermijn gehanteerd. De vacature blijft online, totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Ambiq

Wij zijn Ambiq, een orthopedagogisch behandelcentrum. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. 

De doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en de daarbij horende vraagstukken, groeit. Bij Ambiq hebben we veel kennis over en ervaring met deze (vaak) complexe vraagstukken. Onze ambitie is om dé specialist LVB te zijn. Onze expertthema’s zijn: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Onze locaties Benieuwd naar de locatie(s) waar je gaat werken?
Onze producten Ga jij hier het verschil maken?