Swipe

Secretaresse directeur - Hoogeveen

Ben jij een organisatorisch talent met een proactieve instelling en een hart voor de zorg? Voor onze directeur RVE Noord/Midden zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste, maatschappelijk betrokken secretaresse voor 32 tot 36 uur per week.  

Wat ga je doen?

Als rechterhand van de directeur bied je organisatorische en secretariële ondersteuning. Je beheert de agenda van de directeur en leest mee in de mailbox, waarin je mailberichten prioriteert en zo mogelijk zaken zelfstandig afhandelt. Je stelt zelfstandig correspondentie en (concept)documenten op en zorgt ervoor dat de directeur alle benodigde stukken voor vergaderingen bij de hand heeft. Je plant vergaderingen, bereidt de agenda voor, notuleert en bewaakt de opvolging van actiepunten en afspraken. 

Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel interne als externe contacten, zorgt voor een soepel verloop van de in- en externe communicatie door informatie en afspraken vast te leggen en door te geven.  

Wat vragen wij? 

Jij bent accuraat, flexibel, stressbestendig, betrokken, vakkundig en toekomstgericht en je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag (invulling uren in overleg). 
Daarnaast beschik je over: 

 • Een relevante afgeronde opleiding

 • Uitstekende digitale vaardigheden, waaronder het gebruik van het Microsoft Office pakket en verschillende (registratie)systemen 

 • Minimaal 2 jaar werkervaring als secretaresse

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

 • In bezit van rijbewijs en auto. 

Dit bieden wij jou

 • Een warm welkom: we willen dat jij je zo goed en zo snel mogelijk thuis voelt bij ons.
 • Een uitdagende werkomgeving in een betrokken en professionele werksfeer.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. Het uitgangspunt is dat we na één jaar samenwerking overgaan tot een vaste aanstelling. We zoeken een collega  die zich voor  
  langere tijd aan ons wil verbinden.
 • Salaris FWG 40 conform CAO Gehandicaptenzorg (minimaal € 2.672 en maximaal € 3.606 bruto per maand op basis van 36 uur per week.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering en een uitruilsysteem, zodat je financieel voordelig een fiets, computer, telefoon of sportbenodigdheden kunt aankopen.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Aandacht voor jou en je ontwikkeling: wij willen dat jij het beste uit jezelf kunt halen en ondersteunen in je verdere ontwikkeling voor wat betreft kennis en kunde.

Belangrijk om te weten

 • Onderdeel van de aanstellingsprocedure en voorwaarde voor indiensttreding, is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur. 

Over Ambiq 

Ambiq is dé specialist op het gebied van zorg aan kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) in Noord- en Oost-Nederland. 

Ambiq biedt medewerkers een doorlopend scholingsprogramma via het online opleidings-platform “WIJZER - online leren”. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gesprekken voeren, schrijfvaardigheden en kritisch denken. Er zijn ook diverse mogelijkheden om jezelf verder te scholen. 

Kijk op onze website, Facebook of LinkedIn, onder “Werken bij Ambiq”  om een indruk te krijgen van het werken bij onze organisatie: www.ambiq.nl. 

Sollicitatieprocedure

Ben jij net zo enthousiast als wij? Reageer dan zo snel mogelijk! 

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Marieke Zwart, directiesecretaresse RVE Noord/Midden), telefoon 06 83 57 74 46. 

Over Ambiq

Wij zijn Ambiq, een orthopedagogisch behandelcentrum. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. 

De doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en de daarbij horende vraagstukken, groeit. Bij Ambiq hebben we veel kennis over en ervaring met deze (vaak) complexe vraagstukken. Onze ambitie is om dé specialist LVB te zijn. Onze expertthema’s zijn: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Onze locaties Benieuwd naar de locatie(s) waar je gaat werken?
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer