Swipe

Begeleider wonen - volwassenenzorg Erve Holland

Wil jij bouwen aan onze volledig nieuwe volwassenenzorg locatie?

Vanaf 1 juni 2023 is locatie Erve Holland in Delden geopend. 
Inmiddels is het team bijna compleet, we zijn nog op zoek naar één collega (begeleider wonen) voor 28 uur per week.
Samen willen we een locatie opbouwen waar bewoners zichzelf kunnen zijn en waar ze zich thuis voelen.  
 
Wat ga je doen? 
Erve Holland is eenprachtige locatie in het buitengebied van Delden met 16 ruime appartementen waar (jong)volwassenen kunnen wonen. Op het terrein bieden we straks ook dagbesteding voor de bewoners.  Door de volledig nieuwe locatie, moet alles ingericht en vormgegeven worden.

Als begeleider wonen ben je persoonlijk begeleider van één of meerdere cliënten en ben je verantwoordelijk voor het (mede) opstellen van het begeleidingsplan, welke je vertaalt naar doelen in het dagelijks leven voor de cliënt. Hiermee probeer je de invulling en kwaliteit van leven voor de client te vergroten.  

Onze specialistische LVB doelgroep maakt je werk zeer divers en dynamisch. Je team bestaat uit gedreven en specialistische toppers (gedragswetenschappers, begeleiders en een clustermanager) die met hart en ziel onze cliënten helpen.  

Vanwege interne verschuivingen, ontstaan ook vacatures op onze bestaande locaties in Hengelo, Borne en Den Ham. Dus heb je hiervoor interesse?
We horen het graag. 

Hier doe ik het voor… 
Manon, begeleider wonen bij volwassenenzorg Ambiq:  
“Het leuke aan werken bij Ambiq vind ik de specialistische doelgroep. Binnen onze volwassenenzorg wonen (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Zij hebben een specialistische (woon)omgeving nodig waarbij 24 uur per dag begeleiding beschikbaar is om de bewoner te ondersteunen op verschillende leefgebieden (o.a. wonen, daginvulling, basiszorg, welzijn en participatie). Daarnaast zetten we in op preventie, normaliseren en versterken van basisstructuren. Daar waar nodig zetten we gedurende het verblijf diagnostiek en behandeling in.” 

Functie eisen

Wat vragen wij? 

- Naast een beroepsgericht Hbo-diploma (Social work, Hbo-V, Hbo Pedagogiek), of een afgeronde Mbo Spw/Saw-4 opleiding beschik je over aantoonbare ervaring met zorg en begeleiding van mensen met verstandelijke beperking en (ernstige) gedragsproblematiek (LVG, SGLVG) in combinatie met psychiatrische- en verslavingsproblematiek; 
- Je hebt ervaring met het schrijven van en werken met begeleidingsplannen voor de bewoners; 
- Creativiteit en aanpassingsvermogen in je handelen; 
- Je draagt in een team actief bij aan reflecteren en staat voor de competentie samenwerken. 

Inschaling

Deze functie is ingedeeld in FWG 40.

FWG 40 is minimaal € 2.537, - en maximaal € 3.432, - bruto per maand op basis van 36 uur per week.
De CAO gehandicaptenzorg heeft per 01-12-2023 een algemene loonstijging van 3%. 
In 2024 volgt een verhoging van 2 procent op 1 juni en 1 december.

Bijzonderheden

- Je krijgt een tijdelijke aanstelling als begeleider wonen of begeleider dagbesteding, met uitzicht op een vast contract; 
- Werken bij Ambiq betekent kiezen voor aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
Onze top 3:
- Eindejaarsuitkering van 8,33% en fiscaal gunstige regelingen voor aanschaf van een fiets, laptop, telefoon of sportcontributie; 
- Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeien, o.a. door ons online opleidingsplatform WIJZER >het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden;
- Door middel van zelfroosteren heb je regie over je eigen rooster. Zo kun je werk en privé optimaal op elkaar afstemmen. 

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast kan het inwinnen van referenties een onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.

Sollicitatieprocedure 

Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten?
Kom dan op donderdag 7 september van 12.00 - 14.00 uur en/of dinsdag 19 september van 10.00 - 11.30 uur bij ons langs op onze prachtige locatie.

Beide dagen (zie voor tijden hierboven) zitten we voor je klaar om tijdens een lekkere kop koffie vrijblijvend al je vragen te beantwoorden!

Het adres:
Erve Holland
Rijssenseweg 17
7491 EJ DELDEN

We zien je graag op 7 en/of 19 september!

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met de clustermanager: Manon Noordink via het algemene telefoonnummer 088-7776000.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Reageer dan voor 30 september aanstaande. 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Ambiq

Wij zijn Ambiq, een orthopedagogisch behandelcentrum. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. 

De doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en de daarbij horende vraagstukken, groeit. Bij Ambiq hebben we veel kennis over en ervaring met deze (vaak) complexe vraagstukken. Onze ambitie is om dé specialist LVB te zijn. Onze expertthema’s zijn: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Onze locaties Benieuwd naar de locatie(s) waar je gaat werken?