Swipe

Bedankt voor jouw aanmelding!

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op via het e-mailadres of telefoonnummer dat je hebt ingevuld op het aanmeldformulier. Ook ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Let op! Heb je belangrijke aanvullende documenten bij de aanmelding? Verstuur deze via Zivver.

Documenten meesturen

Aanvullende documenten kunnen niet direct meegestuurd worden met het aanmeldformulier. Je kunt de documenten versturen via de beveiligde omgeving van Zivver. Via de Zivver-omgeving stuur en ontvang je veilig persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Klik op de button hieronder om een bericht via Zivver te versturen.

Samen zorgen we voor de juiste zorg

We vinden het belangrijk dat de cliƫnt op de juiste plek terecht komt. Daarom plannen we na het invullen van het aanmeldformulier een gesprek in om samen te overleggen of wij de zorgvraag kunnen beantwoorden.

Heb je nog vragen?

We zijn maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 088 - 777 6000. Of vul onderstaand formulier in. Dan nemen we z.s.m. contact met jou op.

Privacy

Bij het invullen van het aanmeldformulier op de website heb je de toestemmingsverklaring aangevinkt. Daarmee heb je aangegeven kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer