Swipe

Als dé specialist LVB maken we het verschil

Wie zijn wij?

Wij zijn Ambiq, een orthopedagogisch behandelcentrum. We helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek. Dit doen we met specialistische hulp en behandeling. Onze professionals zijn deskundig en werken met passie en bevlogenheid.

Wij geloven dat ieder kind het recht heeft om op te groeien in een gezin en dat iedere jongere zich kan ontwikkelen tot wie hij/zij wil zijn. Daarnaast streven we voor iedere volwassene naar een veilige en prettige leefomgeving.

Onze kernwaarden zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht.

Onze expertise

De doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en de daarbij horende vraagstukken, groeit. Bij Ambiq hebben we veel kennis over en ervaring met deze (vaak) complexe vraagstukken. We hebben de werkzame factoren voor de aanpak van LVB problematiek volledig in onze behandelmodulen geïntegreerd. Zo zijn wij dé specialist LVB.

Expertthema’s

We hebben drie expertthema’s: trauma, gehechtheid en seksualiteit.

Hulp nodig?

Kunnen we je ergens mee helpen of wil je meer weten over onze hulp en behandelingen? Ga naar 'wat doen we' voor meer informatie. Je kunt filteren op leeftijd, maar ook op verschillende soorten hulp. 

Samenwerking Onze samenwerkingen met andere organisaties en netwerken
Contact

Wil je meer weten over ons? Of heb je een vraag? Stel deze dan gerust. We helpen je graag op weg! Zo kun je ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, e-mail of social media. Net wat jij prettig vindt. 

Podcasts Ambiq Onze podcasts gemaakt voor ons 10-jarig jubileum
1
Voordeur: Hoe stap je binnen bij Ambiq? Van hulpvraag naar passende zorg
2
School & Ambiq: Hoe help je kinderen naar en op school?
3
Seksualiteit: Hoe maak je seks op een positieve manier bespreekbaar?
4
Trauma: Kun je in 14 dagen van je trauma af zijn?
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer