Swipe

Disclaimer

We besteden veel aandacht aan de informatie op onze website. We doen er alles aan om te zorgen dat deze informatie juist en actueel is. Kom je toch iets tegen dat niet klopt? Laat het ons graag weten, dan passen we het aan.

Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van deze website kun je geen rechten ontlenen. Dit betekent onder meer dat wij niet aansprakelijk zijn voor directe of indirecte schade. 

Gebruik van de informatie

De informatie op deze website is bedoeld om jou te informeren. Als jij de informatie zelf wilt gebruiken om het aan anderen te verspreiden, dan moet je daarvoor eerst toestemming vragen aan ons. Gebruik je de informatie zonder daarvoor toestemming te hebben, dan kan dit gevolgen hebben.

Externe links

Deze website bevat links naar externe websites. Wij vinden dat op deze websites informatie staat die voor jou interessant kan zijn. Maar omdat deze websites niet van ons zijn, zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Contact

Kom je informatie tegen op onze website die niet klopt? Of verwijzen we naar een website die niet meer bestaat? Laat ons dat dan weten, dan passen we het aan. Neem contact met ons op

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer