Swipe
Cliënten / Ouders

Hoe werken wij?

Je kent ons nog niet zo goed, dus we snappen dat je een aantal vragen hebt. Logisch! Om je hier een beeld van te geven, hebben we een stappenplan gemaakt. Kijk je met ons mee?

Stappen aanmelding Zo werkt jouw aanmelding:
Aanmelden

Je wordt bij ons aangemeld door een verwijzer, dit kan bijvoorbeeld iemand van de gemeente, de huisarts, van een gezinsvoogdij-instelling of een andere instelling zijn.

Overleg

Wij gaan met de verwijzer overleggen hoe we jou het beste kunnen ondersteunen én waar. Dit kan eventjes duren, want we willen dit zo goed mogelijk voor jou doen. 

Afstemmen

We gaan samen met jou afstemmen wat we precies gaan doen en wat je hiervan vindt. 

Wachten

Vervelend, dat snappen we. Maar voor de meeste behandelingen zijn er wachttijden, omdat we willen dat je op de juiste plek terecht komt. We proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Kennismaken

Yes, we hebben een plek! We komen bij je langs of je komt bij ons voor een gesprek. We gaan je helpen.

Start

Let's go! Leuk je te ontmoeten. Laten we samen aan jouw toekomst werken.

Vraag en antwoord Kunnen we alvast een aantal vragen rondom je aanmelding beantwoorden?
FAQ icon

Ik heb nog maar niks gehoord over mijn aanmelding. Hoe zit dat? 

Dat is vervelend! Achter de schermen zijn we er wel mee bezig. We werken met mensen en dat kan soms wat langer duren voordat we antwoorden hebben. Mocht je tussendoor nog een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Ambiq logo
FAQ icon

Is er altijd een plek vrij?

Het kan zijn dat je even op een wachtlijst wordt geplaatst. Onze medewerkers weten én zien dat jij daarop staat. Zo kan het zijn dat je binnen één week bericht krijgt, maar kan dit ook wat langer duren. Dit, doordat anderen nog bezig zijn met hun behandeling of bezig zijn met het afronden ervan.

Ambiq logo
FAQ icon

Er wordt geen contact met mij gezocht. Wat nu?

Als je het gevoel hebt dat je vergeten wordt, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 088 - 777 6000. We proberen je altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden van je aanmelding.

Ambiq logo
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer