Swipe
Cliënten / Ouders

Je hebt een klacht, en nu?

Vervelend dat je ergens ontevreden over bent, maar fijn dat je dit met ons wilt delen. We willen namelijk dat jij goed wordt geholpen en tevreden bent over de hulp die je van ons krijgt.

Je kan op verschillende manieren je klacht indienen:
1
Neem contact op met een hulpverlener

Heb jij je gevoel al gedeeld met een hulpverlener? Misschien dat jullie er samen uitkomen waar je mee zit. Ook kun je samen met de verwijzer en je hulpverlener een gesprek inplannen om je klacht te bespreken.

2
Neem contact op met de klachtenfunctionaris

Kom je er samen met je hulpverlener niet uit? Dan kun je een afspraak maken met onze klachtenfunctionaris Francis Jansink. Je kan haar een bericht sturen of bellen op: 06 - 14 10 57 66. Stuur je liever een e-mail? Mail dan naar f.jansink@ambiq.nl. Zij helpt je graag verder. Je kunt ook een klachtenformulier invullen.

Klachtenformulier invullen
3
Waar kan ik ook terecht als ik een klacht heb en zorg krijg vanuit de Jeugdwet?

Dan mag je dan contact opnemen met Jeugdstem. Bel gratis naar 088 555 1000 of chat met een vertrouwenspersoon via www.jeugdstem.nl. De chat is open van maandag t/m donderdag van 16.00-20.00 uur en op vrijdag van 15.00-17.00 uur.

4
Ik heb als volwassene een klacht die onder de wet Zorg en Dwang valt. Waar kan ik terecht?

Bij Marian Stevelink van het Landelijk Steunpunt Raden. Zij is te bereiken op 06 21 3741 39 of via m.stevelink@hetlsr.nl. Kun je haar niet bereiken? Bel dan naar: 088 201 5900

Francis helpt je graag!

Jij hebt recht op een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Deze hulp is altijd gratis! Soms helpt het om alleen al je verhaal te doen aan iemand die naar je luistert. Een klachtenfunctionaris informeert je over jouw rechten en geeft je advies. Ook kan hij of zij je ondersteunen bij het opstellen van een klachtenbrief of bij een gesprek. Bij ons is dat Francis Jansink. Francis helpt je graag verder met jouw klacht en wat je kunt doen. 

Je kan Francis een appje sturen of bellen op: 06 - 14 10 57 66. Stuur je liever een e-mail? Dat kan ook! 

Vraag en antwoord Kunnen we alvast wat vragen voor je beantwoorden rondom je klacht?
FAQ icon

Wat kan ik doen als ik mijn klacht niet met mijn hulpverlener of de klachtenfunctionaris wil bespreken?

Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de Regionale Klachtencommissie. Je kunt ze bereiken via de mail of door te bellen naar: 088 - 430 4001.

Ambiq logo
FAQ icon

Ik ontvang zorg vanuit de Wet langdurige zorg (WLZ). Waar kan ik als volwassene dan terecht met mijn klacht? 

Onze klachtenfunctionaris Francis Jansink helpt je hier graag mee. Zo kun je haar een berichtje sturen of bellen op: 06 - 14 10 57 66. Stuur je liever een e-mail? Dat kan ook! Mail dan naar f.jansink@ambiq.nl.

Ambiq logo
FAQ icon

Waar kan ik het klachtenbeleid van Ambiq vinden? 

We hebben in ons kwaliteitshandboek een uitgewerkt klachtenbeleid. Lees hier ons klachtenbeleid.

Ambiq logo
FAQ icon

Heb je alle stappen doorlopen en ben je nog niet tevreden? 

Ambiq is aangesloten bij de Geschillencommissie Gehandicaptenzorg. Ben je na het doorlopen van alle stappen van mening dat je klacht niet naar tevredenheid is afgehandeld? Neem dan contact op met deze Geschillencommissie.

Ambiq logo
Klachtenformulier Ambiq Ik wil een klacht indienen
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer