Swipe
Ouder-kind behandeling

Veenelandenweg 16-18, Almelo

De Veenelandenweg 16-18 in Almelo is een tijdelijke behandelplek waar je, eventueel samen met je partner, leert zorgen voor je (pasgeboren) kindje. Je krijgt hier 24 uur per dag begeleiding, gericht op de verzorging en opvoeding van je kind. Daarnaast wordt er ook gekeken naar eigen doelen, zoals het ondersteunen bij het zelfstandig leren wonen. 

Via de tuin van onze locatie kom je bij de achterdeur. Je komt binnen via een gang waar het kantoor van de groepsleiding zit. Daarna zie je twee woonkamers met een huiselijke sfeer. Je mag vrij gebruik maken van de eethoek en de zithoek. In de zithoek kun je televisie kijken. In één van de woonkamers vind je een keuken die door meerdere ouders gebruikt kan worden. In de andere woonkamer vind je een speelhoek. In beide woonkamers staan kinderstoelen en boxen waar je kindje in kan spelen of liggen.

Je hebt je eigen slaapkamer. Er is een boven- en benedenverdieping. Boven is ook nog een aparte keuken beschikbaar voor de ouders die boven slapen. We hebben een tuin met veel ruimte om met je kindje te spelen of om even een frisse neus te halen. 
 

Highlights van onze locatie:

  • De locatie bevindt zich op het terrein met meerdere gebouwen van Ambiq;
  • Je kunt fijn rondwandelen in de omgeving van de locatie;
  • Je kunt lopend naar het winkelcentrum en er is een bushalte aan het einde van de straat. Hierdoor kun je makkelijk ergens anders naar toe gaan;
  • Er is naast de locatie een Ambiq parkeerplaats. Ook zijn er parkeerplekken bij de naastgelegen voetbalclub;
  • Er is een apart gebouw (Veenelandenweg 2) op het terrein waar gesprekken plaats kunnen vinden en waar een therapieruimte is;
  • We hebben een grote tuin om in te spelen.
Hier kan je ons vinden

Ouder Kind Behandeling (OKB)
Veenelandenweg 16-18
76-8 HB Almelo

  088 -777 6000
  veenelandenweg1618@ambiq.nl

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer