Swipe
Ouder Kind Behandelgroep (OKB)

Ouder Kind Behandelgroep, Assen

De Ouder Kind Behandelgroep in Assen is voor ouders die een kindje verwachten of een kindje hebben in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar.

Deze woonplek ligt in een rustige woonwijk in Assen, omringd door bomen en een speelveldje voor het huis. Je komt binnen in de hal. Wanneer je doorloopt, kom je in de centrale hal terecht waar je links en rechts vijf studio's en de kantoorruimtes vindt. De studio's hebben een eigen keuken waar je zelfstandig kunt koken. Daarnaast zijn er gedeelde badkamers en toiletten. Er zijn slaapkamers voor ouder en kind samen, maar dit kan ook apart.

Beneden is er een wasruimte, waar je je kleding kunt wassen en drogen. Aan de andere kant van de hal tref je nog een trap naar boven. Daar vind je de slaapkamers, een badkamer, voorraadkasten, een ruimte met wasmachine en droger en een vlizotrap naar de zolder.

Beneden, in de hal, tref je een deur naar de achtertuin. Hier vind je speeltoestellen, een grasveldje, drie schuurtjes en een overkapping.

Naast onze woonplek zit het Ouder Kind Trainingshuis, waar je kunt wonen als je meer zelfstandig bent. Hier heb je een appartement met aparte slaapkamers, een gedeelde badkamer en een gezamenlijke tuin.


Highlights van onze locatie:

  • Je kunt lopend naar het winkelcentrum;
  • Er is een bushokje met een verbinding naar de stad;
  • Voor de locatie bevindt zich een buurtspeeltuin waar je gebruik van kunt maken;
  • De locatie bevindt zich in een groene, rustige woonwijk.
Hier kan je ons vinden

Ouder Kind Behandelgroep
Assen

  088 - 777 6000
  info@ambiq.nl

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer