Swipe
Intensieve Behandelgroep

Keizer Frederikstraat 12-14, Deventer

De Keizer Frederikstraat 12-14 is een Intensieve Behandelgroep. Wij bieden 24-uurszorg en werken samen met jou en je ouders om een stap in de gewenste richting te maken. We bieden een huiselijke sfeer waar samenwerking, gezelligheid en zelfstandigheid voorop staan.

Als je door de voordeur naar binnenloopt, kom je via de hal in de woonkamer. Er zijn twee woonkamers waar je onder andere tv kunt kijken. In één van de woonkamers staat ook een eettafel. We hebben een grote keuken met een ruime eetkamer. Doordeweeks eet je samen met de andere jongeren. Dit gebeurt in twee verschillende groepen. In het weekend eten we gezamenlijk met zijn allen aan één tafel. Op de locatie is ook een jongerenkeuken aanwezig. Dit is een aparte keuken waar je in overleg met de groepsleiding kunt leren koken.

Op de eerste verdieping hebben wij zeven slaapkamers en één slaapkamer voor de groepsleiding. Op jouw slaapkamer heb je een eigen wastafel en een bureau naast je bed. Ook zijn er op de eerste verdieping twee toiletten en drie badkamers. Eén hiervan heeft een ligbad. Er is een wasruimte met een droger en twee wasmachines. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een slaapkamer.

Buiten hebben we een ruime tuin waar je trampoline kunt springen of gezellig kunt eten aan de picknicktafels. In de zomer hebben we buiten ook een fijne loungebank staan. In de schuur kun je je fiets neerzetten.
 

Highlights van onze locatie:

  • Parkeren kan voor je 'huis'; 
  • Speelgelegenheid op loopafstand; 
  • Winkelcetrum op loopafstand;
  • Bushalte in de buurt;
  • Op 10 minuten fietsen ben je bij treinstation Deventer. 
Hier kan je ons vinden

Intensieve Behandelgroep
Keizerfrederikstraat 12 - 14 
7415 KJ Deventer

  088 - 777 6000
  info@ambiq.nl

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer