Swipe
Trainingshuis

Manegestraat 1c-1e, Deventer

Vanaf 16 jaar kun je bij ons terecht om te leren zelfstandig te leven. Het doel is dat je (meer) vertrouwen in jezelf krijgt en op je eigen benen kan staan.

De Manegestraat bestaat uit twee panden op 1c en op 1e. Je begint op de Manegestraat 1c. Wanneer je er aan toe bent en al wat zelfstandiger kunt wonen, ga je naar de Manegestraat 1e. 

Wanneer je op 1c binnenkomt, loop je een gang in en vind je direct aan je linkerkant om de hoek het kantoor van de begeleiding. Als je rechtdoor loopt, loop je langs de trap  verder naar het keukentje van de begeleiding en de slaapkamer voor de groepsleiding. Op 1c vind je zeven slaapkamers en een crisiskamer. Alle kamers zijn voorzien van een woon- en slaapgedeelte. Koken doe je in de gezamenlijke keuken. De douche en wc deel je met de andere jongeren. Er zijn twee kamers met een eigen badkamer.

Op 1e kun je wonen als je hebt laten zien dat je toe bent aan meer zelfstandigheid. Op 1e heb je een eigen kamer en deel je de keuken, douche en wc met twee andere huisgenoten. De begeleiding is hier minder vaak aanwezig, maar je kunt altijd hulp vragen bij de begeleiding die aan het werk is op 1c.

Aan de achterkant van het pand vind je een soort terras. Hier bevinden zich de 'tuintjes' van de jongeren die op 1e wonen.


Highlights van onze locatie:

  • Je bent dichtbij het centrum en het station;
  • Je loopt snel naar het centrum, het station, de supermarkt, huisarts, winkels, etc.
Hier kan je ons vinden

Ttainingshuis
Manegestraat 1c - 1e
7413 VA Deventer

  088 - 777 6000
  info@ambiq.nl

Producten Behandelingen op deze locatie
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer