Swipe
Behandellocatie met verschillende zorgmogelijkheden

Lage Bothofstraat 315, Enschede

De Lage Bothofstraat 315 in Enschede ligt midden in een woonwijk. Wij bieden 24-uurszorg en werken samen met jou en je ouders om een stap in de gewenste richting te maken. We bieden een huiselijke sfeer waarbij samenwerking, gezelligheid en zelfstandigheid voorop staan.

Onze locatie is een twee-onder-1-kap woning. We hebben 12 slaapkamers verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Je woont hier samen met 10 andere jongeren. De locatie beschikt over een grote achtertuin met een tafeltennistafel, een overkapping met zithoek en een trampoline.

De woning is opgedeeld in twee 'kanten'. Aan de ene kant wonen jongeren die werken aan zelfstandigheid. Denk hierbij aan koken, wassen, bellen met instanties of om hulp te leren vragen. Aan de andere kant van het huis wonen jongeren aan de zogeheten 'intensieve behandelkant (IB kant). Aan deze kant is er meer aanwezigheid van groepsleiding en wordt er gewerkt aan individuele doelen zoals weerbaarheid, omgaan met emoties of zelfvertrouwen.

Aan beide kanten is er ook ruimte voor alledaagse zaken zoals ontspanning of een gezelschapsspel doen. De jongeren die op de locatie verblijven hebben een dagbesteding zoals school en/of werk.


Highlights van onze locatie:

  • De Lage Bothofstraat 315 ligt midden in de woonwijk Velve in Enschede;
  • Het contact met de buurt is goed;
  • De locatie ligt dicht bij het centrum van Enschede en bij het winkelcentrum;
  • Je kunt lopend naar de supermarkt.
Hier kan je ons vinden

Intensieve Behandelgroep
Lage Bothofstraat 315
7533 AS Enschede

  088 - 777 6000
  lagebothofstraat315@ambiq.nl

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer