Swipe

De cliëntenraad over blended hulpverlenen

15-06-2021

Lees hier het ingezonden stuk van Angelique Kesselaar, lid van onze cliëntenraad. Ze neemt je mee in wat blended hulpverlening voor haar heeft betekend.

"Eigenlijk kan ik daar heel simpel antwoord op geven: het betekent veel voor me haha. Ik zal ook even zeggen waarom.  Het was voor mij een rollercoaster het afgelopen jaar. Ik ben verhuist van een zorgboerderij (dus 24 uurszorg) naar zelfstandig wonen, weliswaar met ambulante begeleiding maar toch een grote stap om te doen in coronatijd... Daarnaast ben ik ook nog actief voor de cliëntenraad wat we nu allemaal online doen, dat is voor mij (nou ja ook wel voor de rest) een groot voordeel ivm dat je de reistijd die je normaal ervoor nodig bent ook nog is bespaart, dus lekker vanuit huis vergaderen en niet nog een uur onderweg te zijn ergens naar toe, zo bespaar je dus weer wat tijd.

Mijn ambulante begeleiding komt wel gewoon aan huis bij mij, maar verder doen we alles online... Natuurlijk hoop ik snel weer in real live iedereen te kunnen ontmoeten maar voor nu is dit een prima oplossing.

Naast dat ik dingen doe namens de cliëntenraad werk ik ook mee aan andere dingen voor Ambiq, zo heb ik laatst mee gewerkt aan een presentatie voor een klas leerlingen uit Groningen, normaal gesproken zouden we dan naar die school gaan maar ja corona he, dus ook dit online gedaan en verassend genoeg ging dat super goed...

Nou ja zoals ik al zei, ik vind het zeker een voordeel op deze manier dat we de reistijd besparen, maar weer echt vergaderen en/of voorlichting geven heb ik ook wel weer veel zin in."

Angelique Kesselaar
lid van de cliëntenraad

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer