Swipe

Special friends walk: wandel je met ons mee?

26-05-2023

Kom samen met ons wandelen! Vanaf dinsdag 30 mei gaan we 15 weken lang iedere dinsdagavond wandelen met cliƫnten vanaf Ambiq in Hengelo. Het doel is om zoveel mogelijk cliƫnten (en ook begeleiders en ouders zijn welkom!) aan het wandelen te krijgen. Samen met enthousiaste begeleiders komen we met zijn allen in beweging.

Wie verzorgen de special friends walk?

Zorgorganisaties Aveleijn, Wijkkracht en Ambiq verzorgen samen de wandelgroep in Hengelo. Ook vanuit andere gemeenten en organisaties in Twente wordt er gewandeld. Onder andere in Tubbergen, Denekamp, Nijverdal, Losser, Enschede en Almelo. Past dit beter in je agenda? Dan is natuurlijk ook mogelijk om vanaf een andere startlocatie te wandelen. Wil je weten vanaf welke locaties en wanneer we wandelen? Kijk dan op: In beweging met | Twentse Koers

Bewegen is gezond

Samen wandelen is ontspannend en gezellig. Ook word je er fitter van en werk je aan je gezondheid! We wandelen in dezelfde groep, met begeleiders. We bouwen, als het nodig is, de afstand langzaam op. Tussendoor vieren we onze successen lokaal en regionaal. Dit doen we onder andere door mee te doen aan een sportief evenement op 10 juni in het FBK stadion in Hengelo.

Informatie wandelgroep in Hengelo

Wanneer: elke dinsdagavond vanaf 30 mei (op een latere datum instromen in de groep is mogelijk)
Tijdstip: 19.00 - 20.00 met afsluitend een kopje koffie/thee/ranja
Waar: de start- en eindlocatie is onze locatie aan de Anna Reynvaanweg 52 (ingang bij het basketbalveldje)
Voor wie: voor iedereen die van wandelen houdt! Het doel is om toe te werken naar 5km wandelen. We beginnen bij 3km.
Voor wie nog meer: als je niet in deze groep(en) kunt of wilt meewandelen, dan kun je toch nog met deze 15-weekse wandelevent meedoen! Hoe? Je kunt een strippenkaart krijgen waarin je aankruist wanneer je hebt gewandeld.
Wat kost het: Niets! Het is gratis!
Wat moet ik meenemen: een goed humeur, goede wandelschoenen en eventueel een regenjas. Er wordt door weer en wind gelopen en ook tijdens de zomervakantie gaat het wandelen door!
En verder: er zijn tussendoor leuke attenties die je kunt verdienen. Daarnaast kun je meedoen met de 'elke week leukste wandelfoto!' waarin je iets kunt winnen en in aanmerking komt voor de leuke attenties die we verdelen onder de wandelaars!

We hopen je daar te zien!

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer