Swipe

Cliënt Mick ontvangt Woonbox!

16-01-2024

Eind 2023 zijn onze collega's bij Mick op bezoek geweest om de Woonbox te overhandigen. Deze woonbox hebben wij via het Nationaal Fonds Kinderhulp geregeld. 

Jarenlang heeft cliënt Mick in één van onze gezinshuizen gewoond. Onlangs heeft hij de stap naar zelfstandigheid gemaakt door te gaan wonen in een trainingshuis van de Stichting Woonbegeleiding Jong Volwassenen. Eind 2023 zijn onze collega's (gezinshuisouders, GW'er en gezinshulpverlener) op bezoek geweest bij zijn nieuwe woonplek. Daar heeft hij de Woonbox gekregen, die collega Carla voor hem geregeld heeft via het Nationaal Fonds Kinderhulp. Lees hieronder de reactie van Mick over deze mooie verrassing

"Dag, mijn naam is Mick. Ik heb 6 jaar in een gezinshuis gewoond in Borne. Daar heb ik vanaf mijn 11e tot mijn 18e een goede tijd gehad. In november 2023 ben ik verhuisd naar een trainingshuis in Hengelo waar ik een gezellige kamer heb. Gedurende de komende 2 jaar woon ik daar op weg naar zelfstandigheid. Pas hebben wij met Ambiq een eindgesprek gehad op mijn kamer waar ik een – letterlijk - grote verassing kreeg, namelijk de Woonbox. De secretaresse, Carla, had deze voor mij aangevraagd, en het is dus gelukt: ik heb 'm gekregen. Er zit o.a. servies, een deken, tosti-ijzer, waterkoker en een wooncadeaubon in. En nog véél meer. Het heeft mij goed op weg geholpen. Van de cadeaubon heb ik rolgordijnen gekocht, zodat het extra donker is bij mijnbed. Ik ben er heel blij mee."

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer