Swipe

Onze cliënten ontspannen in een massagestoel

18-04-2024

Vorige week heeft Fitwinkel Hengelo een massagestoel geplaatst voor onze jongeren van het Gezondheidspark in Hengelo. Dit alles naar aanleiding van de wens van collega Hanneke Meints in de wensboom van Hengelo.

We mogen de stoel een maand lang gebruiken. De eerste ervaringen zijn meer dan positief; de spanning lijkt als vanzelf van hun jonge lichamen af te glijden zodra ze plaatsnemen in de stoel.

Dit moeten we standaard voor iedere therapiesessie doen

"Het was ontroerend om te zien hoe één van onze cliënten, een 10-jarige jongen, als eerste gebruikmaakte van de stoel. Na een verbaasde blik verscheen er een enorme glimlach op zijn gezicht en je kon de ontspanning zien ontstaan", deelt Hanneke Meints haar ervaring. "Ik had wel verwacht dat de stoel ontspanning zou brengen, maar dat het zo overweldigend zou zijn? Dat had ik niet durven hopen." Collega Marieke voegt toe: "Ditzelfde zagen wij bij de groep jongeren daarna gebeuren. Het was even wennen, maar de ontspannen gezichten waren geweldig om te zien. Dit moeten we standaard voor iedere therapiesessie doen."

Wensboom Hengelo

Onder het motto ‘Samen bereiken we meer dan alleen!’ hebben organisaties in Hengelo de handen ineengeslagen. Samen met Rabobank Centraal Twente, Stichting Centrummanagement Hengelo en WISH3 worden hartverwarmende wensen vervuld uit de wensboom die in december Hengelo siert.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer