Swipe
FACT-jeugd (tot 23 jaar)

Hulp bij jou in de buurt

Heb je al langer problemen thuis en lukt het niet om daaruit te komen? Heb je al verschillende hulpverlening gehad en heeft het je weinig opgeleverd? Gebruik je (verdovende) middelen en kom je daarmee in moeilijkheden? Lukt school al een poosje niet zo goed? Willen anderen vooral dat je hulp krijgt, maar sta jij er nog niet zo voor open? Dan is FACT-jeugd er voor jou!

Wat kun je verwachten?

We bieden jou en jouw gezin hulp op meerdere levensgebieden (net waar jij de hulp nodig hebt). We proberen alle hulp vanuit één team aan te bieden en zorgen ervoor dat je één aanspreekpunt hebt. Wel zo fijn!

We bieden ook de hulp daar waar jij het wilt, dus niet standaard vanuit kantoor, maar we komen ook gewoon naar jou toe als dat het makkelijker maakt. We weten dat je vaak al heel veel hulp hebt gehad wat niet heeft gewerkt. Daarom zoeken we samen met je uit hoe jij verder kan komen met je leven en welke soort hulp daar het best bij past. We nemen de tijd om dit samen met je uit te zoeken. Maar we kijken niet alleen naar wat jij nodig hebt, maar ook wat je ouders of misschien wel je broertjes of zusjes nodig hebben om het thuis beter te laten gaan. Ook kunnen we samen met je leerkracht in gesprek om te kijken wat er anders zou kunnen op school.

Zoals je merkt, bij FACT-jeugd werken we met je samen! We staan naast je en zoeken samen met je naar wat voor jou werkt, in jouw tempo.

FACT teams

Wij zijn onderdeel van verschillende FACT-teams:

FACT-jeugd (tot 23 jaar) in het kort
  • Bijna al je hulpvragen worden binnen één team opgepakt
  • Ons sociale netwerk is groot op verschillende gebieden
  • Hulp op de plek waar jij het wil, in jouw tempo en wat bij jou past
  • Korte wachttijden
  • We schrikken nergens van, iedereen is welkom!
Icon summary
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer