Swipe
Kind IN Gezond Systeem (KINGS)

Hulp met verblijf voor je hele gezin

Als jij of je ouders ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt, kunnen er problemen ontstaan. Dat kan ervoor zorgen dat het niet altijd fijn is thuis. KINGS kan jullie daarbij helpen! De behandeling staat voor ‘Kind In Gezond Systeem’. Als gezin verblijf je een tijdje bij ons op locatie en volg je samen een behandelprogramma.

Wat kun je verwachten?

Het verblijf is gemiddeld 6 tot 8 weken. Zo is de behandeling die jullie krijgen intensief met een duur van 7 dagen per week en is er 24 uur per dag een gezinsbehandelaar beschikbaar.

Als jullie op locatie komen, krijgen jullie een vast team gezinsbehandelaren. We maken samen afspraken over wat we willen bereiken. Het doel van KINGS is om alle gezinsleden, zowel samen als individueel, behandeling te geven. KINGS focust op zowel traumaverwerking van het kind en de ouders, als op het vergroten van de opvoedingsvaardigheden van de ouders. 

Samenwerking

Bij KINGS werken hulpverleners van meerdere organisaties samen. Dit zijn Accare, Pactum en Jeugd GGZ Dimence Groep en Ambiq. Aanmelden voor KINGS gaat via Accare

Locaties Kijk hier op welke locaties we Kind IN Gezond Systeem (KINGS) aanbieden
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer