Swipe
Zeer Intensieve Behandeling (ZIB)

Voltastraat 25a-4, Hoogeveen

Voltastraat 25a-4 is een Zeer Intensieve Behandelgroep. Wij ondersteunen jou om te gaan met verschillende situaties, zoals thuis, op school en in je vrije tijd. Samen met de gedragswetenschapper en jouw persoonlijk begeleider gaan we werken aan doelen die jij hebt opgesteld.

Voltastraat 25a-4 staat in een woonwijk en bevindt zich tussen andere behandelgroepen van Ambiq. Het staat vlakbij een school.

Bij ons heb je een eigen slaapkamer. Je deelt de woonkamer en de keuken met de rest van de jongeren op de groep. Je gaat gezamenlijk eten met de rest en doet spelletjes met elkaar. De woonkamer is gezellig ingericht en er zijn twee hobbyruimtes, waar een spelletje gespeeld kan worden, tv gekeken of gegamed kan worden. Ook kun je hier creatief bezig zijn. In één van de hobbyruimtes bevindt zich een tweede keuken, waar je bijvoorbeeld zelfstandig kan koken. 

Alle slaapkamers bevinden zich, verdeeld over twee gangen, op de begane grond en zijn voorzien van een bed, wasbak, kledingkast en bureau. Op de begane grond zit ook een doucheruimte, badkamer met bad en toilet en een apart toilet. Onze locatie heeft ook twee appartementen met een eigen doucheruimte en toilet. 

Aan de voorzijde van de groep is een omheinde tuin, waar we in de zomer vaak gezellig met zijn allen zitten. Aan de achterkant is er een gezamenlijk plein waar je kunt basketballen op een basketbalveld of voetballen in een pannakooi.


Highlights van onze locatie:

  • Je kunt lopend naar het centrum van Hoogeveen;
  • De locatie bevindt zich in een woonwijk;
  • De locatie is makkelijk te bereiken via het OV. Binnen 7 minuten ben je bij het station;
  • Je kunt lopend naar de school en het therapiegebouw.
Hier kan je ons vinden

Zeer Intensieve Behandeling (ZIB)
Voltastraat 25a-4
7903 AB Hoogeveen

  088 - 777 6000
  volta25a-4@ambiq.nl
 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer