Swipe
Volwassenenzorg

Erve Langewijk, Dedemsvaart

Erve Langewijk is een volwassenenzorg locatie waar jij als volwassene kunt wonen voor een langere periode. Je leert hier onder andere hoe je zelfstandig kunt wonen. Zo is er 24 uur per dag een hulpverlener aanwezig om je hiermee te kunnen helpen en te ondersteunen.

Je komt op een woonboerderij terecht buiten de bebouwde kom van Dedemsvaart. Achter de boerderij heb je een mooi uitzicht over de weilanden. In de boerderij zelf hebben we vijf plekken waar je kunt wonen.

Ben je al wat zelfstandiger? Dan zijn er drie appartementen op het terrein waar je wat minder begeleiding nodig hebt en waar je zelfstandig kunt koken met een eigen keuken. In totaal woon je met zeven andere bewoners op het terrein. Alle plekken zijn voorzien van een eigen badkamer. 
 

Highlights van onze locatie:

  • Erve Langewijk heeft een eigen dagbesteding waar jij je vrije tijd kunt besteden: bijvoorbeeld dieren verzorgen op het terrein, hout te bewerken of in de tuin te werken;
  • De omgeving is rustig en kleinschalig;
  • De locatie ligt buiten de woonwijk, midden op het platteland;
  • Binnen enkele minuten fiets je naar het centrum van Dedemsvaart;
  • Je loopt of fietst binnen een paar minuten naar het busstation. Vanuit daar kun je snel naar het treinstation In Hoogeveen of Hardenberg.
Hier kan je ons vinden

Erve Langewijk
Langewijk 46 - 48 
7701 AG Dedemsvaart

  088 - 777 6000
  ervelangewijk4648@ambiq.nl

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer