Swipe
Volwassenenzorg (wonen + dagbesteding)

Een thuis waar jij mag zijn wie je bent

Ben je als volwassene aangewezen op begeleiding die bij je past? Dan kan zijn van intensief verblijf of een verblijf in een appartement. Je kan dan komen wonen in één van onze woon/werkboerderijen.

Wat kun je verwachten?

We vinden het belangrijk dat er rust en stabiliteit is in je leven. Zo liggen onze boerderijen in het buitengebied waar jij je eigen plekje hebt waar je kan wonen of dagbesteding kan doen. Jouw geluk en eigen ontwikkeling staat voorop!

Onze woongroepen zijn klein tot middelgroot. Je krijgt een eigen kamer of appartement wanneer je bij ons komt wonen. De andere ruimtes gebruiken we samen, zoals de keuken en woonkamer. ’s Avonds is er vaak iets te doen voor de hele groep. Meedoen mag, maar het hoeft niet. Iedereen maakt hierin z’n eigen keuzes.

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Je maakt samen met je persoonlijk begeleider een plan met doelen. Dit kan bijvoorbeeld zijn zelfstandig boodschappen doen of omgaan met emoties. Elk half jaar bespreek je dit met je begeleider en kijk je wat er goed gaat en wat we nog kunnen verbeteren. Het is ook mogelijk om behandeling te krijgen, bijvoorbeeld Psychomotorische therapie of Cognitieve Gedragstherapie.

Dagbesteding

Bij al onze woon/werkboerderijen hebben we dagbesteding op het eigen erf. Samen met de begeleiding ga je kijken wat jij leuk vindt om te doen. Vind jij het leuk om in de tuin bezig te zijn of met houtbewerking? Of misschien vind jij het leuker om sieraden te maken of kaarsen. Er zit voor iedereen wel wat tussen.

We steunen jou om je eigen keuzes te maken. Voor dingen waar jij gelukkig van wordt. Dit alles doen we zodat je zo zelfstandig mogelijk van het leven kunt genieten!

Volwassenenzorg (wonen + dagbesteding) in het kort
  • We creëren een thuis waar jij mag zijn wie je bent
  • Onze woon/werkboerderijen liggen in het buitengebied
  • Wonen, werken en vrije tijd op één locatie
  • Je zelfstandigheid kun je behouden, bijvoorbeeld door de nabijheid van een centrum
  • Betrokken begeleiders; onze cliënten voelen zich écht gezien
Icon summary
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer