Swipe
Volwassenenzorg

Erve de Eik, Slagharen

Erve de Eik is een volwassenenzorg locatie in Slagharen. Je kan hier als volwassene een eigen plekje krijgen om te wonen, maar ook kun je gebruik maken van de dagbesteding wat je er kunt volgen.

Erve de Eik zit op een terrein met veel bomen en natuur. Zo zie je regelmatig een eenkhoorntje tussen de bomen klimmen en lopen. 

Wanneer je binnenkomt tref je sommige bewoners al aan. Zo kunnen er 11 bewoners wonen en bevinden zich op het terrein ook hulpverleners die 24 uur per dag aanwezig zijn. Zij ondersteunen, beschermen en begeleiden daar waar nodig.

In het woonhuis heb je een eigen slaap- en badkamer. Deze bevinden zich beneden. Boven hebben we ook kamers met een woon- en slaapgedeelte, apart met een badkamer. Daarnaast heeft onze locatie nog twee woonkamers en een keuken die je met z'n allen deelt. 

Op ons terrein is er dagbesteding waar je gebruik van kunt maken. Er zijn verschillende activiteiten, zoals groenvoorziening, creativiteit, erop uit om te wandelen, klussen doen. Samen met je hulpverlener ga je kijken wat het meest passend is voor jou. Hier kun je dan aan gaan deelnemen.
 

Highlights van onze locatie:

  • De locatie staat in een natuurrijke, rustige omgeving;
  • Je kunt gemakkelijk naar het centrum van Slagharen;
  • Het ligt dichtbij Attractie- en Vakantiepark Slagharen;
  • Vlakbij is een bushalte met een goede busverbinding naar andere plaatsen.
Hier kan je ons vinden

Erve de Eik
Coevorderweg 33
7776 AC Slagharen

 088 - 777 6000
 coevorderweg33@ambiq.nl

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer