Swipe
Observatie en diagnostiek

Anna Reynvaanweg 56a, Hengelo

Onze locatie aan de Anna Reynvaanweg 56a staat aan de rand van een woonwijk in een rustige omgeving dichtbij het hoofdgebouw van Ambiq. Anna Reynvaanweg 56a is een observatie & diagnostiek groep. Observatie en diagnostiek betekent onderzoek doen. We verzamelen informatie, zodat we jou en je omgeving het beste kunnen helpen.

Je komt binnen via de voordeur aan de zijkant van het gebouw. Daarna loop je de gang binnen. Hier kun je darten en tafelvoetbal spelen. Aan het einde van de gang vind je twee woonkamers en een keuken. In de eerste woonkamer kun je televisiekijken en staat een grote eettafel. In de andere woonkamer kun je lekker gamen op de Wii, een spelletje spelen of gewoon chillen met je groepsgenoten. Deze woonkamer wordt ook gebruikt als je bezoek krijgt.

Boven hebben we drie slaapkamers met een eigen badkamer (douche en toilet) en zes slaapkamers met een wastafel. Boven zijn twee wc's, twee douches en een ligbad. Ook hebben we hier de slaapkamer voor de begeleiding, waar elke nacht een begeleider slaapt. Zo is er altijd iemand aanwezig. 

Daarnaast hebben we een grote tuin, waar we vaak voetballen in een pannakooi, trampoline springen of een potje basketbal spelen. In de zomer zetten we een groot zwembad op waar je verkoeling kunt opzoeken. 


Highlights van onze locatie:

  • Het station Hengelo Gezondheidspark is op loopafstand;
  • Er is een grote vijver naast de groep om te vissen en waar we in de winter op kunnen schaatsen;
  • School de Bouwsteen bevindt zich op hetzelfde terrein;
  • Therapieën worden gegeven op het terrein;
  • Op het terrein is een pannakooi en we kunnen gebruik maken van de sportzaal van de school;
  • Als je de groep afloopt, loop je gelijk de natuur in om te wandelen;
  • De locatie bevindt zich op een terrein met nog 8 andere groepen van Ambiq. In ons gebouw bevindt zich ook de locatie Anna Reynvaanweg 56b.
Hier kan je ons vinden

Observatie en diagnostiek
Anna Reynvaanweg 56a
7555 PS Hengelo

  088 - 777 6000
  annareynvaanweg56a@ambiq.nl

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer