Swipe
Zeer Intensieve Behandeling (ZIB)

Anna Reynvaanweg 56b, Hengelo

Anna Reynvaanweg 56b in Hengelo staat aan de rand van een woonwijk en is onze Zeer Intensieve Behandelgroep. Dit is een plek waar je heen kunt, wanneer het thuis en in je omgeving niet zo gaat als je wilt. Deze plek is er dan voor jou, zodat we je samen gaan helpen om de rust weer te vinden die bij jou past.

Onze voordeur zit aan de zijkant van het gebouw en daar kom je bij ons binnen. Wanneer je de gang inloopt, zie je twee woonkamers. In de eerste woonkamer kun je televisie kijken, maar is het ook de kamer waar we gezamenlijk eten. In de andere woonkamer kun je poolen of een potje tafelvoetbal spelen. Je kan er ook met je andere groepsgenoten chillen. Het is woonkamer wat gebruikt wordt als je bezoek krijgt. Onderaan de trap hebben we ook nog een PlayStation hoekje. 

Boven zijn er drie slaapkamers met een eigen badkamer (douche en toilet) en zes slaapkamers met ieders zijn eigen wastafel. Op de gang zijn twee wc's, twee douches en een ligbad. Ook zit de slaapkamer van de hulpverlener aan de gang. Er slaapt dus altijd een hulpverlener van ons. Zo is er altijd iemand in de buurt die je om hulp kunt vragen.

Daarnaast hebben we een grote tuin waar we vaak voetballen in de pannakooi, tafeltennissen of een potje basketbal spelen. In de zomer zetten we een groot zwembad op waar we verkoeling kunnen zoeken. 


Highlights van de locatie:

  • Het station Hengelo Gezondheidspark is op loopafstand;
  • Er is een grote vijver naast de groep om te vissen en waar we in de winter op kunnen schaatsen;
  • School de Bouwsteen bevindt zich op hetzelfde terrein;
  • Therapieën worden gegeven op het terrein;
  • Op het terrein is een pannakooi en we kunnen gebruik maken van de sportzaal van de school;
  • Als je de groep afloopt, loop je gelijk de natuur in om te wandelen;
  • De locatie bevindt zich op een terrein met nog 8 andere groepen van Ambiq. In ons gebouw bevindt zich ook de locatie Anna Reynvaanweg 56a.
Hier kan je ons vinden

Zeer Intensieve Behandelgroep
Anna Reynvaanweg 56b
7555 PB Hengelo

  088 - 777 6000
  annareynvaanweg56b@ambiq.nl
 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer