Swipe
Volwassenenzorg

Erve Woldhuis, Hengelo

Erve Woldhuis ligt in het buitengebied vlakbij Hengelo. Hier woon je samen met twaalf andere bewoners. Je woont hier voor een langere tijd en er staat 24 uur begeleiding voor je klaar van onze hulpverleners.

Als je aankomt op Erve Woldhuis zie je een terrein met dieren en een gezellig terras. Wanneer je doorloopt, zie je een kleine vijver met een aparte zithoek. Er is veel groen om je heen.

Wanneer je naar binnen loopt, heb je rechts een kantoor en links de keuken. Hier wordt elke dag vers gekookt. Wanneer je verder doorloopt, kom je bij woonkamer met twee grote eettafels. Hier eten we elke dag met elkaar. Daarnaast zit nog een zithoek met televisie.

Je hebt een eigen zit-/slaapkamer en een douche. Er is een ruime gezamenlijke woonkamer en keuken. Daar kun je de andere bewoners opzoeken voor een kop koffie, om tv te kijken of om een andere activiteit te doen. Ook eten we daar gezamenlijk met elkaar. 

De bewoners van de locatie vinden het leuk om samen te kaarten of een spelletje te spelen. Ook gaat de begeleiding met je op pad als er wat te doen is in het weekend (kringloop bezoeken, ijsje eten of een eindje wandelen). De locatie heeft dagbesteding op het terrein waar je woont.
 

Highlights van onze locatie:

  • Erve Woldhuis is een mooie boerderij gelegen in het buitengebied van Hengelo;
  • Op de fiets ben je binnen tien minuten in de stad of bij de supermarkt;
  • Ook fiets je in tien minuten naar het treinstation van Hengelo;
  • Erve Woldhuis heeft dieren op de boerderij;
  • Bij ons op de locatie heb je zowel een woongelegenheid als een dagbesteding waar je gebruik van kunt maken. Dit is op dezelfde locatie.
Hier kan je ons vinden

Erve Woldhuis
Haarweg 5
7555 PC Hengelo

  088 - 777 6000
  haarweg5@ambiq.nl
 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer