Swipe
J-SGLVB

Anna Reynvaanweg 58a, Hengelo

Je gaat naar deze groep wanneer je veel hebt meegemaakt en je vaak niet begrepen hebt gevoeld. Samen met de hulpverleners van deze locatie, ga jij aan de slag met de dingen die jij en je ouders anders willen zien.

Wanneer je de locatie binnenloopt, heb je een gang. Hier staat een stoel waar je de ruimte hebt om te bellen met familieleden of vrienden. Daarna loop je door naar de woonkamer. We hebben twee woonkamers. In beide woonkamers staat een tv, een bank en een tafel met stoelen. In de avond eten we in de twee verschillende woonkamers, verdeeld in twee groepen. Dit doen we zodat het rustig en overzichtelijk blijft aan tafel. 

Boven hebben we slaapkamers met en zonder badkamer. Verder heb je een kast, bureau met stoel, een wasbak en een bed. We hebben twee plekken om achter de PlayStation te spelen. Beneden, onder de trap en boven, in de tussenruimte. In de tuin hebben we een trampoline en een loungebank staan. In de zomer zetten we altijd het zwembad op.
Je woont op de groep met zeven andere jongeren. Je gaat hier naar school of je hebt werk of dagbesteding in de buurt. We doen activiteiten samen, bijvoorbeeld sporten, rondje wandelen of spelletjes spelen. 


Highlights van onze locatie:

  • Er zit een grote parkeerplaats naast de deur;
  • Kleine parkeerplaats voor de deur;
  • Binnen vijf minuten loop je naar het treinstation Gezondheidspark Hengelo. Hiermee kun je richting station Hengelo en richting station Oldenzaal;
  • Binnen vijf minuten loop je ook naar een bushalte: de Sabina Klinkhamerweg;
  • Er ligt een grote vijver naast de parkeerplaats. Hier kun je vissen.
Hier kan je ons vinden

J-SGLVB
Anna Reynvaanweg 58a
7555 PA Hengelo

  088 - 777 6000
  annareynvaanweg58a@ambiq.nl

Producten Behandelingen op deze locatie
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer