Swipe
Behandellocatie met verschillende zorgmogelijkheden

De Kreek 4-6, Almelo

De Kreek 4-6 is een locatie waar een Trainingshuis en een Naschoolse dagbehandeling in één gebouw zitten. Op beide groepen ga je aan doelen werken waarvoor je bij ons bent aangemeldt. Het Trainingshuis is vaak voor de wat oudere jongeren die werken aan het stukje zelfstandig wonen.

Je komt binnen via de gele voordeur. Je komt dan in de gang terecht waar je de trap op kan of door kunt lopen naar de woonruimtes. Als je naar boven loopt, zijn daar slaapkamers waar sommige kinderen en jongeren slapen. Wanneer je naar de woonruimtes loopt, kom je in een huishoudelijke setting terecht. Zo staat er in de ruimte een grote tafel, waar vaak gebruik van wordt gemaakt. Denk aan het ranja drinken, fruit eten, knutselen, tekenen, maar ook het avondeten. Één en al gezelligheid aan de grote tafel. Loop je wat verder, dan zie je de keuken waar gekookt wordt. Loop je de andere kant op, dan kom je in de kamer terecht waar de televisie staat, je met de PlayStation kunt spelen, een boekje kan lezen etc. Ben je liever buiten te vinden? Dat kan ook! Zo heb je voor én achter de mogelijkheid om buiten te spelen. Voor zit namelijk een speeltuin, basketbalveld én een voetbalveld. Achter in de tuin hebben we een trampoline staat en een aantal klimrekken.

Mocht je in het 'andere' deel van het gebouw zijn, dus het Trainingshuis, dan heb je beneden dezelfde indeling alleen dan wat meer op de doelgroep gericht. Beneden is er ook een woonkamer, keuken, grote tafel etc. 


Highlights van onze locatie:

  • Het trein- en busstation én het centrum is op loopafstand;
  • Er is een voetbal- en basketbalveld;
  • De groep ligt in een rustige woonwijk.
Hier kan je ons vinden

De Kreek 4-6
7604 AW Almelo

  088 - 777 6000
  dekreek4-6@ambiq.nl
 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer