Swipe

Nieuwe locatie volwassenenzorg: 'Erve Holland!'

24-11-2022

Recent hebben we een nieuwe locatie gevonden ter uitbreiding van onze volwassenenzorg: 'Erve Holland' in Delden. Het is een locatie in het buitengebied van Delden met 16 ruime appartementen waar de (jong)volwassenen kunnen wonen. Op het terrein wordt straks ook dagbesteding voor de bewoners aangeboden.

Het is een locatie in het buitengebied van Delden met 16 ruime appartementen waar de (jong)volwassenen kunnen wonen. Op het terrein wordt straks ook dagbesteding voor de bewoners aangeboden.

De bewoners, (jong)volwassenen met een LVB en bijkomende problematiek, hebben allemaal een specialistische (woon)omgeving nodig waarbij 24 uur per dag begeleiding beschikbaar is om de bewoner te ondersteunen op verschillende leefgebieden. Denk bijvoorbeeld aan wonen, dag-invulling, basiszorg etc. Daarnaast zetten onze medewerkers in op preventie, normaliseren en versterken van de basisstructuren. Wil je meer weten over onze behandelvorm 'volwassenenzorg'? Bekijk onze productpagina.

Het is de bedoeling om richting zomer 2023 de deuren te openen. Heb je vragen of wil je alvast aanmelden? Dan mag je contact opnemen met onze intake via: intakevz@ambiq.nl
 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer