Swipe

Reestland Rally realiseert vakantiebeleving voor kinderen van onze gezinshuizen

10-06-2024

Afgelopen zondag werd de Reestland Rally gereden en wat een geweldige dag was het! Met prachtig weer en een fantastische opkomst van schitterende auto's, is een bedrag van maar liefst €9.230,28 opgehaald voor de kinderen in onze gezinshuizen. Dit geld zal worden gebruikt om de kinderen een onvergetelijk weekend weg te bezorgen!

Fantastisch resultaat

Henny Blokzijl, clustermanager bij Ambiq: “We vinden het heel bijzonder en zijn dankbaar dat we dit jaar het goede doel van de Reestland Rally waren. Voor de kinderen in onze gezinshuizen is een uitje niet vanzelfsprekend. De gezinshuiskinderen kijken dan ook erg uit naar hun vakantie.” 

Contact tussen Reestland Rally en Ambiq

David Post, als gezinshuisouder, was eveneens aanwezig en speelde een sleutelrol in het tot stand brengen van het contact met de Rotary Staphorst-Reestland. Dankzij zijn inspanningen is deze waardevolle connectie gelegd. Bovendien heeft David de organisatie van het weekendje weg op zich genomen.

Bedankt

Veel dank aan de organisatie van de Reestland Rally, alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Dankzij jullie steun kunnen we een onvergetelijk weekend organiseren voor de kinderen van onze gezinshuizen.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt.
Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees meer