Volwassenenzorg Erve Langewijk

Langewijk, Dedemsvaart

Langewijk 46-48, 7701 AG Dedemsvaart
Telefoonnummer is 088 777 6100
Capaciteit: 9 bewoners

Erve Langewijk is een kleinschalige gemeenschappelijke woonvorm en bestaat sinds 2015. In de boerderij hebben we vier zit-slaapkamers met eigen sanitair, en twee kamers op de verdieping met een gezamenlijke opgang, douche/toiletgroep en pantry. De eerste verdieping is daardoor ook geschikt voor bewoning door een stel. Daarnaast hebben we een ruime, gemeenschappelijke woonkeuken met zithoek.

In de loop van 2016 hebben we Erve Langewijk, onze locatie in Dedemsvaart, uitgebreid met nieuwbouw: drie appartementen in een landelijk ontworpen ‘kapschuur’. De appartementen hebben elk een eigen keukenblok en sanitair, en door de splitlevel indeling ligt de slaapkamer op de eerste verdieping. 

Onze dagbesteding bestaat uit huishoudelijke werkzaamheden, een kluseenheid in samenwerking met Erve Nienenhoek (Den Ham) en tuin- en terreinonderhoud. Zo hebben we buiten een moestuin en een kas. Bovendien bieden we creatieve activiteiten en productiewerkzaamheden.

Vragen en aanmelden
Bel of mail ons gerust voor meer informatie: info@ambiq.nl / 088 – 777 6000. Aanmelden kan via intake@ambiq.nl, of telefonisch via 088 - 777 6000.

erve langewijk dedemsvaart ambiq
  • Nieuwe locatie volwassenenzorg: 'Erve Holland!'

  • ​José Schilderinck kondigt vertrek aan