Naschoolse Dagbehandeling

De Kreek, Almelo

Ambiq, De Kreek 6, 7604 AW Almelo
Telefoonnummer is 088 777 6087

De naschoolse dagbehandeling biedt doordeweeks en in het weekend (zaterdag) opvang en behandeling aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 5 t/m 16 jaar. Zij kunnen elke doordeweekse (school)dag terecht. Het is een plek waar de kinderen terecht kunnen voor hun behandelvragen/doelen. 
Er wordt na schooltijd gewerkt aan deze doelen, maar er is ook tijd en ruimte voor hun eigen dag indeling. Er wordt op de groep gewerkt met een dagprogramma, wat elk kind zelf mag invullen.

Daarnaast wordt er ook op de groep gezamenlijk gekookt en gegeten. Dit kan tevens een doel zijn van kinderen/jongeren: zelfstandigheid, leren koken etc. De eindtijd is verschillend per kind. De wat oudere kinderen blijven tot 18:30 en de jongere kinderen of de kinderen die met een taxi naar huis gaan, vertrekken om 18:00. Daarnaast is de naschoolse dagbehandeling één keer in de twee weken geopend op zaterdag. De zaterdag is bedoeld om ouder(s)/verzorger(s) in het weekend wat lucht te geven.

Vragen en aanmelden
Bel of mail ons gerust voor meer informatie: info@ambiq.nl / 088 – 777 6000. Aanmelden kan via intake@ambiq.nl, of telefonisch via 088 - 777 6000.Naschoolse Dagbehandeling almelo ambiq
  • Opleidingscentrum Goede Smaaq in Hoogeveen gaat sluiten

  • Heidi Kluin (STA!) over de Nationale dag van het Onderwijs