Nieuws en blog

Deel mee in ons nieuws, verhalen en kennis over LVB
Samen met onze kennis- en ketenpartners doen we wetenschappelijk onderzoek. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Ambiq via deze link.
 1. Kwaliteitsrapport Volwassenenzorg

  Ambiq is het grootste orthopedagogisch centrum van Noord- en Oost-Nederland en biedt ook zorg gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Op deze zorg is het kwaliteitskader gehandicaptenzorg 2017-2022 van toepassing. Dit kwaliteitskader is door ‘het veld’ ontwikkeld vanuit een gedeelde visie op ‘goede zorg’ en wij sluiten ons aan bij de uitgangspunten binnen dit kader.
   
 2. Goede Smaaq bestaat 1 jaar!

  Op 17 mei 2017 werd opleidingscentrum Goede Smaaq, aan de Schutstraat 39 te Hoogeveen, feestelijk geopend met lekkere hapjes, spareribs van de barbecue en veel toespraken.
  Dat is alweer een jaar geleden. We zijn trots op wat we bereikt hebben.
  We hebben al meerdere jongeren kunnen helpen met leren door te zien en zien door te leren.
 3. “Jouw probleem is ook mijn probleem”

  Integrale samenwerking binnen de gemeente Deventer in de overgang van de jeugd naar de wettelijke volwassenheid. Samenwerkingsconvenant 18-18+
 4. B-Appy het resultaat van de VG Hackathon!

  Als je actief bent op LinkedIN of Twitter zal het je waarschijnlijk niet ontgaan zijn, vorige week was de allereerste VG Hackathon! Gedurende de week en helemaal tijdens de demo day afgelopen vrijdag was #VGHackathon trending topic.
   
 5. Mooie sponsoractie

  Wij danken stichting Vrienden van Ambiq voor de financiële ondersteuning voor het plaatsen van een klok bij de leerwerkboerderij op het gezondheidspark in Hengelo. Eind december 2016 zijn we begonnen met sponsorwerving hiervoor.