Nieuws van Ambiq

Hier vind je ons nieuws, onze verhalen en kennis over licht verstandelijke beperkingen
 1. Ambiq en VV de Weide intensiveren samenwerking  Deze week hebben zorgorganisatie Ambiq en voetbalclub VV de Weide uit Hoogeveen de volgende stap gezet in hun samenwerking. Jongeren van Ambiq gaan binnenkort (lichte) werkzaamheden uitvoeren bij de voetbalvereniging.
 2. Mijn onzekerheid verbergen of hulp zoeken  Jeroen Meijerink is psychomotorisch therapeut bij Ambiq. Naast zijn baan geeft Jeroen ook trainingen, gericht op seksuele voorlichting. Make a Move+ is een vorm daarvan. Twee broertjes (12 en 16 jaar) en hun moeder die de training hebben gevolgd, vertellen over hun ervaringen. “Het is gelukkig niet alleen praten, maar veel doen.”
 3. Festival Sociaal Domein Online  Op vrijdag 27 september organiseert Sociaal Domein Online samen met netwerkpartners, onderwijsinstellingen en professionals een werkgelukfestival. Waarin belangstellenden en werknemers in het sociaal domein geïnspireerd kunnen raken van allerlei ontwikkelingen die gaande zijn in het sociaal domein. ​
 4. “Iedere Ambiq-medewerker moet cliëntcontact hebben”

  Dit keer is onze adviseur PO&O Anne-Marie aan het woord.


  Anne-Marie Berkel, adviseur PO&O, werkt 25 jaar bij Ambiq. Ze is vanuit haar functie gekoppeld aan regio Noord/Midden en Twente ambulant en volwassenenzorg.
 5. Jaarverslag Ambiq 2018 gepubliceerd


  Het jaarverslag van Ambiq over 2018 is gepubliceerd.


  Daarin is onder andere te lezen dat 91,2% van de medewerkers aangeeft dat zij bevlogen en/of betrokken is bij het werk van Ambiq. Het jaardocument over 2018 vindt u hier.