Festival Sociaal Domein OnlineOp vrijdag 27 september organiseert Sociaal Domein Online samen met netwerkpartners, onderwijsinstellingen en professionals een werkgelukfestival. Waarin belangstellenden en werknemers in het sociaal domein geïnspireerd kunnen raken van allerlei ontwikkelingen die gaande zijn in het sociaal domein. ​
Sociaal Domein Online is een online platform voor onderwijs, gemeenten, zorgaanbieders, adviseurs, zorgverleners, ervaringsdeskundigen en consulenten. Op dit platform delen we kennis met elkaar, bouwen we samen aan casuïstiek, geven we advies en kun je informatie over de nieuwste technologie van het sociaal domein vinden.

Op vrijdag 27 September 2019, in de week van het werkgeluk, organiseert Sociaal Domein Online met haar partners en netwerk een festival in Meppel van 12:00uur – 16:00uur.

Werkgeluk
In de week van het werkgeluk, zetten we alle belangstellenden van het Sociaal Domein graag in het zonnetje. Een moment om kennis te maken, te netwerken met allerlei mensen in het Sociaal Domein en om geïnspireerd te raken door nieuwe innovaties.

Werkgeluk is juist een belangrijk thema in het drukke, maar ook enerverende sociaal domein. Het generen van werkgeluk doe je door geïnspireerd te raken, uitgedaagd te worden, gewaardeerd te worden om je zijn en kennis en door het hebben van sociale contacten (erbij horen). Het sociale domein is onderhevig aan verandering en er is sprake van grote werkdruk (mede veroorzaakt door de trasitie en bezuinigingen). Ook van de professionals wordt meer kennis en kunde verwacht. Hoe houd je dan balans en wat heb je daar voor nodig?

Voor wie?
Het festival is voor alle belangstellenden in het sociaal domein. Sociale teams, beleidsadviseurs, consulenten, zorgaanbieders, trainers, jeugdhulpprofessionals, docenten en ervaringsdeskundigen.

Kijk op http://www.sociaaldomeinonline.nl/ voor meer informatie.